Doplněk stravy

Ekomedica Artyčok 99,8% šťáva 1000 ml

Značka: EKOMEDICA

Ekomedica Artyčok šťáva z artyčoku 99,8% obsahuje extrakt z listů květního lůžka artyčoku, který má blahodárné účinky na lidské zdraví. Harmonizuje střevní trakt, pomáhá při trávení a podporuje detoxikaci.

NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí Při nákupu produktů značky Ekomedica v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
429

Cena za 100 ml: 42,90 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: Ekomedica Artyčok 99,8% šťáva 1000 ml

50138794

Úvod

Artyčok je rostlina původem ze Středomoří, svým vzhledem připomíná bodlák. Obsahuje pro organismus prospěšné látky, které se vyskytují zejména v květním lůžku. Hlavní aktivní látkou je cynarin. Artyčok pomáhá při trávení, harmonizuje střevní trakt, přispívá k normální funkci jater a podporuje detoxikaci organismu. Působí jako antioxidant a pomáhá udržovat normální hladinu krevních tuků. Je vhodným podpůrným prostředkem při snižování tělesné hmotnosti. Ekomedica Artyčok 100% šťáva je získávána z listů květního lůžka artyčoku nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty a je proto určen co nejširšímu spektru konzumentů. Balení neobsahuje odměrku.

Hlavní vlastnosti:

  • 99,8% šťáva je získávána z listů květního lůžka artyčoku
  • stabilizována pouze pasterizací
  • neobsahuje chemické konzervanty

Dávkování

Užívejte 25 ml 2 x denně, minimálně 30 minut po jídle. Před použitím protřepejte.


Složení

Šťáva z listů květního lůžka artyčoku 99,8%, kyselina citrónová (regulátor kyselosti). Maximální denní dávka 50 ml výrobku obsahuje 49,9 g šťávy z artyčoku, což odpovídá obsahu 46,20 mg cynarinu.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se při individuální nesnášenlivosti některé složky výrobku. Usazenina na dně láhve, ani případné pevné části ve výrobku nejsou na závadu. Bez chemických konzervantů.

Barva, vůně i chuť výrobku se může v různých šaržích měnit, což není na závadu jeho kvality.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.