Doplněk stravy

Ekomedica Aloe vera 99,8% šťáva 500 ml

Značka: EKOMEDICA

Ekomedica Aloe vera 99,8% šťáva obsahuje šťávu z listů aloe vera, která pomáhá při trávení, přispívá ke zdravé imunitě a příznivě ovlivňuje hladinu cukru v krvi.

NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí Při nákupu produktů značky Ekomedica v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
285

Cena za 100 ml: 57,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: Ekomedica Aloe vera 99,8% šťáva 500 ml

50138795

Úvod

Aloe vera je sukulentní vytrvalá bylina hojně používaná v tradiční čínské, indické i arabské medicíně. Vyniká širokým spektrem příznivých účinků na lidský organismus. Obsahuje řadu aktivních látek, zejména polysacharidy, aminokyseliny, enzymy, vitamíny, minerály a antioxidanty. Ekomedica Aloe vera 99,8% šťáva je získávána z listů aloe vera nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty a je proto určen co nejširšímu spektru konzumentů.

Hlavní účinky Aloe vera:

  • pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi
  • přispívá k správné funkci trávicího systému
  • napomáhá zdravému trávení
  • přispívá k udržení komfortu před menstruací i při menstruaci
  • působí jako antioxidant
  • podílí se na udržení přirozené obranyschopnosti
  • pomáhá čistit a detoxikovat organismus
  • udržuje normální stav pokožky
  • pomáhá bojovat s únavou a napětím

Dávkování

Užívejte 25 ml 1-2x denně, minimálně 30 minut před jídlem. Před použitím protřepejte.


Složení

Šťáva z listů aloe vera 99,8%, regulátor kyselosti: kyselina citronová. Maximální denní dávka 50 ml obsahuje 49,9 ml šťávy z listů aloe vera.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se při individuální nesnášenlivosti některé složky výrobku. Usazenina na dně láhve, ani případné pevné části ve výrobku nejsou na závadu. Bez chemických konzervantů.

Barva, vůně i chuť výrobku se může v různých šaržích měnit, což není na závadu jeho kvality.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.