Doplněk stravy

Ekomedica Kurkuma s citronem 250 ml

Značka: EKOMEDICA
5.0

Ekomedica Kurkuma s citronem obsahuje šťávu z oddenků kurkumy a dužniny citronu doplněnou extraktem z oddenku kurkumy, která působí příznivě na funkci jater a trávení.

NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí Při nákupu produktů značky Ekomedica v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
255

Cena za 100 ml: 102,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Ekomedica Kurkuma s citronem 250 ml

50138799

Úvod

100% šťáva z oddenků kurkumy a dužniny citronu, s přídavkem extraktu z oddenku kurkumy. Kurkuma dlouhá je rostlina původem z Asie, po staletí se využívá v tradiční medicíně. Účinnými látkami jsou přírodní fenoly, tzv. kurkuminoidy. Mezi nejznámější patří kurkumin. Kurkuma příznivě ovlivňuje činnost jater a trávení, podporuje zdravou imunitu a působí jako antioxidant. Ekomedica Kurkuma s citronem je získávána z oddenků kurkumy a dužniny plodu citronu nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty a je proto určen co nejširšímu spektru konzumentů.

Hlavní účinky kurkumy:

  • přispívá k udržení dobrého stavu kloubů a kostí
  • přispívá k normální funkci imunitního systému
  • podporuje normální funkci nervového systému
  • napomáhá normální činnosti kardiovaskulárního systému
  • příznivě ovlivňuje činnost jater a normální trávení
  • přispívá k normálnímu stavu pokožky
  • působí jako antioxidant

Dávkování

Užívejte 10 ml (2 čajové lžičky) denně. Před použitím protřepejte.


Složení

Šťáva z oddenků kurkumy dlouhé 79,8 %, citronová šťáva 20 %, extrakt z oddenku kurkumy (standardizovaný na 7 % kurkuminoidů) 0,2 %. Denní dávka 10 ml výrobku obsahuje 25 mg extraktu z oddenků kurkumy, včetně 1,75 mg kurkuminoidů.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 12 let. Těhotné a kojící ženy by měly užívání konzultovat s lékařem. Nevhodné při neprůchodnosti žlučovodů a při žlučníkových kamenech. Ukládejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se při individuální nesnášenlivosti některé složky výrobku. Usazenina na dně láhve, ani případné pevné části ve výrobku nejsou na závadu. Bez chemických konzervantů.

Barva, vůně i chuť výrobku se může v různých šaržích měnit, což není na závadu jeho kvality.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.