Doplněk stravy

Ekomedica Multivitamín 1000 ml

Značka: EKOMEDICA

Ekomedica Multivitamín je tekutý doplněk stravy s obsahem vitaminů B, C, D, E a K, které se získávají z ovoce a dalších plodů nejmodernějším způsobem výroby.

NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí Při nákupu produktů značky Ekomedica v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Ekomedica Ostropestřec mariánský 60 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

639

Cena za 1 litr: 639,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Ekomedica Multivitamín 1000 ml

50138801

Úvod

Ekomedica Multivitamín pomáhá doplnit chybějící vitaminy do organismu. Obsahuje komplex vitaminů B, C, D, E a K. Vitaminy skupiny B pomáhají snižovat míru únavy a vyčerpání a příznivě ovlivňují energetický metabolismus. Zdravou imunitu podporují vitaminy C, D a B6. Ekomedica Multivitamín je získáván z ovoce a dalších plodů nejmodernějším způsobem výroby. Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty a je proto určen co nejširšímu spektru konzumentů.

Hlavní účinky vitaminů:

  • vitaminy C, D a B6 přispívají k normální funkci imunitního systému
  • biotin, niacin, vitaminy B6 a B12 podporují normální psychickou činnosta činnost nervové soustavy
  • vitaminy B1, B2, niacin a biotin příznivě ovlivňují energetický metabolismus
  • vitaminy B2, B6, B12 a C pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání
  • vitaminy D a K přispívají k udržení normálního stavu kostí
  • vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • dobrý zrak příznivě ovlivňuje vitamin B2

Dávkování

Užívejte 50 ml denně.


Složení

Vitamin B1 0,165 mg (15 % RHP), vitamin B12 2,875 µg (115 % RHP), vitamin B2 0,21 mg (15 % RHP), biotin 7,5 µg (15 % RHP), niacin (vitamin B3) 2,4 mg (15 % RHP), vitamin C 24 mg (30 % RHP), vitamin B6 0,21 mg (15 % RHP), vitamin D 0,75 µg (15 % RHP), kyselina pantothenová 0,9 mg (15 % RHP), vitamin E 1,8 mg (15 % RHP), kyselina listová 30 µg (15 % RHP), vitamin K 11,25 µg (15 % RHP) v denní dávce 50 ml. RHP = referenční hodnota příjmu.

Červená řepa šťáva, aronie šťáva, šťáva z hroznů červeného vína, prášek z rajčat, komplex vitamínů přírodního původu (vitamín D, vitamín E, vitamín K, vitamín C, thiamin, riboflavin, niacin, vitamín B6, kyselina listová, vitamín B12, biotin, kyselina pantotenová) 0,9 %, aromata: přírodní aroma malina s dalšími přírodními aromaty, regulátor kyselosti: kyselina citronová, palmový cukr (Palmyra Jaggery) s obsahem přírodního vitamínu B12, extrakt z šípků (Rosa canina) standardizovaný pro vitamín C 0,06 %.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy by konzumaci výrobku měly konzultovat s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Nedoporučuje se při individuální nesnášenlivosti některé složky výrobku. Usazenina na dně láhve, ani případné pevné části ve výrobku nejsou na závadu. Bez chemických konzervantů.

Barva, vůně i chuť výrobku se může v různých šaržích měnit, což není na závadu jeho kvality.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.