Registrovaný léčivý přípravek

Megafyt Průdušková čajová směs nálevové sáčky 20x1,5 g

Značka: MEGAFYT
4.0

Bylinná čajová směs Megafyt PRŮDUŠKOVÁ je vhodná při vlhkém kašli. Uvolňuje hleny a usnadňuje jejich vykašlávání. Pro dospělé a děti od 4 let.

69
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Megafyt Průdušková čajová směs nálevové sáčky 20x1,5 g

50138821

Úvod

Tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný při akutních onemocněních horních cest dýchacích doprovázených kašlem. Usnadňuje odkašlávání, rozpouští a uvolňuje hleny. Užívání tohoto čaje je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Je určen pro dospělé a děti od 4 let. Kvůli obsahu kořene lékořice není vhodný pro těhotné a kojící ženy.

Hlavní vlastnosti:

  • bylinná čajová směs v nálevových sáčcích
  • vhodný při akutních onemocněních horních cest dýchacích
  • usnadňuje odkašlávání ředěním a uvolňováním hlenů

Dávkování

Nálevový sáček přelijte 1/4 l vroucí vody a nechte 5 minut vyluhovat v přikryté nádobě. Čaj se nesmí vařit, připravujte jej vždy čerstvý, bezprostředně před použitím. Dospělí a dospívající od 12 let pijí 1 šálek čaje 3x denně. Děti od 4 do 12 let pijí čaj 2x denně, Čaj se pije teplý, lze ho použít i ke kloktání nebo inhalacím.

Pokud u Vás příznaky onemocnění při používání přípravku přetrvávají déle než 5 dnů u dospělých nebo déle než 3 dny u dětí, poraďte se s lékařem. Bez porady s lékařem přípravek užívejte nejdéle 10 dní.


Složení

1 nálevový sáček (hmotnost 1,5 g) obsahuje: jitrocelový list (Plantaginis folium) 375 mg, proskurníkový kořen (Althaeae radix) 300 mg, šípek zbavený nažek (Cynosbati fructus sine semine) 300 mg, lékořicový kořen (Liquiritiae radix) 225 mg, mateřídoušková nať (Serpylli herba) 225 mg, lipový květ (Tiliae flos) 75 mg.


Upozornění

LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK, ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.