Potraviny a nápoje

Nupreme Arašídový krém slaný karamel 220 g

Značka: NUPREME

Jemně mletý, vysoce kvalitní arašídový krém s belgickou karamelovou čokoládou Nupreme potěší každý mlsný jazýček. Je zdrojem bílkovin, zdravých tuků, vitamínů E, B1 a B3, minerálů a sacharidů.

159
Ušetříte 16%

Původní cena:  189 Kč  ·  sleva 30 Kč

Cena za 100 g: 72,27 Kč

Nejnižší cena před slevou: 189 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nupreme Arašídový krém slaný karamel 220 g

50138519

Úvod

Máte rádi burákové „máslo“? Vyzkoušejte tento jemně mletý, vysoce kvalitní arašídový krém s belgickou karamelovou čokoládou, který vás zaručeně nadchne. Arašídový krém (60 %) je obohacený karamelovou čokoládou se solí od belgického výrobce (40 %), která ho povznáší do chuťových výšin. Tento krém je velmi chutným zdrojem kalorií, obsahuje bílkoviny, zdravé tuky, vitamíny E, B1 a B3, minerály a sacharidy. Arašídový krém s čokoládou můžete použít na všechna pečiva, palačinky, lívance, skvěle se hodí i do oblíbených smoothie, na zjemnění proteinového nápoje nebo cereální kaše. Jelikož je ale skutečně lahodný, nebudete výjimkou ani když si ho dáte jen tak na lžičce.

Hlavní vlastnosti:

  • arašídový krém s belgickou čokoládou se slaným karamelem
  • chutný zdroj kalorií, bílkovin, tuků a sacharidů
  • skvělý na pečivu, palačinkách i jen tak na lžičce

Složení

Jemně namleté arašídy 60 %, belgická karamelová čokoláda se špetkou soli 40 % (kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, laktóza, mléčná sušená syrovátka, sušené odtučněné mléko, karamelizovaný cukr 2 %, emulgátory: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, sůl). Alergeny: arašídy, mléko, sója. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.