Kosmetika

HEI POA Tahiti Monoï oil Umuhei Monoi 100 ml

Značka: HEI POA
Produktová řada: Tahiti Monoï oil

Pure Tahiti Monoï oil Umuhei Monoi od značky HEI POA má široké využití při péči o vlasy a pokožku, ale také při masážích. Dokonale regeneruje a hydratuje pleť i vlasy.

275
Doprava zdarma

O produktu: HEI POA Tahiti Monoï oil Umuhei Monoi 100 ml

50138754

Úvod

Monoï, tradiční olej používaný domorodými Polynésany, má široké využití při péči o vlasy a pokožku, ale také při masážích. Regeneruje suchou pleť, pečuje o poškozené, matné vlasy bez lesku a kudrnaté kadeře. Tento přírodní olej se extrahuje z kokosové dřeně, ve které se rozkládají poupata místní květiny tiaré (gardénie). Víceúčelový olej Umuhei Tahiti Monoï Oil Elixir of Love je ódou na lásku a svádění. Název Umuhei vznikl spojením dvou polynéských slov – Umu (afrodiziakum) a Hei (koruna květu), což přeložíme jako „koruna afrodiziakálních květin“. Olej obsahuje smyslnou kombinaci exotických rostlin (ananas, květ Miri, Ylang Ylang, listy Blue Ageratum, santalové dřevo, kokos a květ Tiaré), která probudí vaše smysly a uvolní mysl. Díky šetrnému zpracování si produkt zachovává nejvyšší kvalitu.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a regeneruje pleť i vlasy
  • ideální na masáže
  • smyslná kombinace exotických rostlin

Použití

Elixír lásky je vonný olej určený pro tradiční masáž. Lze také přidat několik kapek do vany nebo použít během sprchování. Lze použít i na suché vlasy před mytím: naneste na suché vlasy Tahiti Monoï. Nechte působit přibližně 20 minut a poté vlasy umyjte šamponem. U velmi suchých a kudrnatých vlasů: vetřete malé množství přípravku na umyté a ručníkem vysušené vlasy do konečků vlasů. Již neoplachujte. Monoi olej je tradiční přírodní produkt, který tuhne při teplotách pod 24 °C. Chcete-li si plně vychutnat jeho výhody i v zimě, vložte uzavřenou lahvičku do teplé vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.