Kosmetika

HEI POA Tahiti Monoï oil Coconut scent 100 ml

Značka: HEI POA
Produktová řada: Tahiti Monoï oil

Pure Tahiti Monoï oil coconut scent od značky HEI POA představuje exotický olej, který dokonale hydratuje pokožku těla i vlasy. Dodává pleti výživu a navrací lesk suchým vlasům.

275
Doprava zdarma

O produktu: HEI POA Tahiti Monoï oil Coconut scent 100 ml

50138755

Úvod

Pure Tahiti Monoï oil Coconut scent od značky HEI POA představuje exotický olej, který dokonale hydratuje jak pokožku těla, tak vlasy. Ať už jste na pláži nebo ve městě, tato malá lahvička s blahodárným olejem dodá vaší pleti potřebnou výživu a navrátí lesk poškozeným vlasům. Monoï, tradiční olej používaný domorodými Polynésany, má široké využití při péči o vlasy a pokožku, ale také při masážích. Je známý svými hydratačními a výživnými vlastnostmi. Regeneruje suchou a reaktivní pokožku, pečuje o matné vlasy bez lesku a kudrnaté kadeře. Díky šetrnému zpracování si produkt zachovává nejvyšší kvalitu. Provoní vaše tělo smyslnou vůní kokosu bez pocitu mastnoty.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • vyživuje pokožku i vlasy
  • nezanechává mastný film

Použití

Pro každodenní použití na tělo a vlasy. Péče o tělo: naneste olej Tahiti Monoï na vlhkou pokožku těla . Péče o vlasy: Před mytím vlasů naneste na suché vlasy Tahiti Monoï. Nechte působit přibližně 20 minut a poté vlasy umyjte šamponem. Péče o velmi suché a kudrnaté vlasy: Vetřete malé množství přípravku na umyté a ručníkem vysušené vlasy do konečků vlasů a již neoplachujte. Monoï olej je tradiční přírodní produkt, který přirozeně tuhne při teplotách pod 24 °C. Chcete-li si plně vychutnat jeho výhody i v zimě, vložte uzavřenou lahvičku do teplé vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.