Kosmetika

HEI POA Čistý olej Tahiti Monoï na vlasy 100 ml

Značka: HEI POA
Produktová řada: Hei Poa Hair care

Tahiti Monoï Čistý olej na vlasy hloubkově vyživuje a regeneruje suché, poškozené a lámavé vlasy, dodává jim nepřehlédnutelný lesk a usnadňuje vlasový styling.

275
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HEI POA Čistý olej Tahiti Monoï na vlasy 100 ml

50138760

Úvod

Tahiti Monoï Čistý olej na vlasy hloubkově vyživuje a regeneruje suché, poškozené a lámavé vlasy, dodává jim brilantní lesk a usnadňuje vlasový styling. Přípravek obsahuje rostlinný hydratační výtažek, Phytantriol, který pomáhá v boji se suchými a krepatými vlasy. Zabalte si olej k moři a dodejte vašim vlasům extra výživu v extrémních podmínkách. Olej Monoï používají domorodí Polynésani, kteří moc dobře znají jeho výjimečné vlastnosti. Tento přírodní olej se extrahuje z kokosové dřeně, ve které se rozkládají poupata místní květiny tiaré (gardénie). Díky šetrnému zpracování si produkt zachovává nejvyšší kvalitu.

Hlavní vlastnosti:

  • regeneruje suché a poškozené vlasy
  • vhodný k zábalu před mytím
  • příjemná exotická vůně

Použití

Používejte jako masku (zábal) před mytím – naneste, nechte působit a umyjte šamponem. Pro vyšší účinnost naneste masku Pure Monoi Hair a vlasy zabalte do teplého ručníku. Tento proces usnadňuje vstřebávání produktu. Nebo použijte jako péči o vlasy po šamponu – naneste v malém množství na vlhké vlasy malé množství, na konečky nebo i na poškozené vlasy v celé délce. Neoplachujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.