Kosmetika

BIODERMA Sébium Kerato+ 30 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Sébium
5.0

BIODERMA Sébium Kerato+ je účinný gel-krém, který redukuje pupínky, černé tečky, jizvy po akné a dodává pokožce komfort. Viditelné výsledky již pod dvou dnech.

*Sleva 150 Kč při nákupu produktů značky BIODERMA Sébium v minimální hodnotě 490 Kč. *Při nákupu produktů značky BIODERMA z produktové řady Sébium v minimální hodnotě 490 Kč získáte slevu 150 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
475
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BIODERMA Sébium Kerato+ 30 ml

50137940

BIODERMA Sébium Kerato+. Působí na pupínky, černé tečky a jizvy po akné. Zachovává komfort pokožky.

BIODERMA Sébium Kerato+ je pleťový gel-krém proti nedokonalostem smíšené, mastné pleti nebo pleti se sklony k akné. Dermatologická inovace bojuje se stávajícími nedokonalostmi a předchází vzniku nových. Sébium Kerato+ zaručuje vysokou účinnost již po 2 dnech používání v kombinaci s vysokou tolerancí, které napomáhá zbavit se pupínků, černých teček a jizev po akné.

BIODERMA Sébium Kerato+. Dermatologická inovace. 1,8 % kyselina salicylová a 10 % ester kyseliny jablečné.

Pleť se sklonem k akné se projevuje černými tečkami, pupínky a jizvami s různým stupněm závažnosti. Dermatologická inovace Sébium Kerato+ je 1. gelovým krémem, který účinně a rychle působí na pupínky, černé tečky a jizvy, aniž by dráždil pokožku.

Tato ekobiologická receptura byla vyvinuta s exkluzivním duem keratolytických aktivních látek, které byly vybrány speciálně pro svou vysokou účinnost na pupínky a zároveň zachovávají komfort pleti. Produkt obsahuje patent Fluidactiv™, který biologickou cestou napomáhá regulovat kvalitu kožního mazu, zabraňuje ucpávání pórů a zamezuje vzniku nedokonalostí.

Benefity

BIODERMA Kerato+ benefity
  • Působí proti nedokonalostem pleti – sklony k tvorbě akné, černé tečky a jizvy po akné

  • Předchází vzniku nových nedokonalostí

  • Ideální jako doplňková péče pro pacienty při monoterapii

  • Ideální jako doplňková péče pro pacienty před nebo po dermatologické léčbě

  • Hydratuje po dobu 8 hodin

  • Vhodný podklad pod make-up

  • Vysoká účinnost a tolerance

  • Fyziologické pH (afinita s pH pokožky)

  • Nedráždí pokožku

Viditelná účinnost již po 2 dnech spolu s 97% tolerancí

BIODERMA Sébium Kerato+ – účinky po dvou dnech používání
BIODERMA Sébium Kerato+ – účinky při dlouhodobém používání
BIODERMA Sébium Gel moussant actif. Hygiena.
BIODERMA Sébium Gel moussant. Hygiena.
BIODERMA Sébium Kerato+. Péče.
BIODERMA Photoderm AKN Mat. Sluneční ochrana.
  • Používejte produkty z řady Sébium při prvních známkách tvorby nedokonalostí.
  • Lze použít po lékařském ošetření monoterapií jako doplňkovou péči.

Aplikujte Sébium Kerato+ ráno a/nebo večer na suchou a vyčištěnou pleť jednou nebo dvakrát denně. Nanášejte na celý obličej nebo jen na problematické partie, ideálně po vyčištění pokožky produktem hygieny z řady Sébium. V případě mírného výskytu nedokonalostí používejte k vyčištění jemný čistící gel Sébium Gel moussant. Při závažnějších nedokonalostech používejte hloubkový čisticí gel BIODERMA Sébium Gel Moussant Actif. Po zmírnění nedokonalostí můžete přejít na Sébium Gel moussant. Zároveň nezapomínejte svou pleť chránit před slunečními paprsky. Vhodnou ochranu poskytne fluid BIODERMA Photoderm AKN Mat.

BIODERMA Sébium H2O. Hygiena.
BIODERMA Sébium Gel moussant. Ranní rutina.
BIODERMA Sébium Kerato+. Péče.
BIODERMA Photoderm AKN Mat. Sluneční ochrana.
BIODERMA Sébium H2O. Hygiena.
BIODERMA Sébium Gel moussant. Večerní péče.
BIODERMA Sébium Sérum.

Sáhněte po řešení, které nejenom redukuje projevy akné, ale zároveň působí proti vráskám. Doporučujeme proto používat produkty s obsahem kyseliny salycilové i kyseliny hyaluronové. Ráno a večer použijte k čištění micelární vodu bez oplachování Sébium H2O nebo čisticí gel Sébium Gel moussant. Ráno na vyčištěnou pleť naneste pleťový krém Sébium Kerato+, který odstraňuje nedokonalosti.

Nikdy nezapomínejte tvou tvář chránit před sluncem, ideálně použijte ochranný pleťový krém Photoderm AKN Mat SPF 30, který je určený přímo pro problematickou pokožku. Večer na vyčištěnou pleť aplikujte Sébium sérum, které působí proti nedokonalostem a zároveň vyhlazuje jemné vrásky.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.