Kosmetika

Australian Bodycare Femigel 5x7 ml

Produktová řada: AB INTIM
5.0

Australian Bodycare Femigel je přírodní gel s olejem z tea tree, který pomáhá udržovat zdravé prostředí v intimních partiích žen. Působí proti suchosti, svědění či nežádoucímu zápachu.

285
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Australian Bodycare Femigel 5x7 ml

50139291

Úvod

Gel pro každodenní péči o pokožku intimních partií s olejem z tea tree. Přípravek Australian BodyCare Femigel obsahuje olej z australského čajovníku – tea tree, který je znám svými antibakteriálními účinky a pomáhá udržovat přirozenou bakteriální flóru v intimní oblasti. Nerovnováha této mikroflóry může být prvním krokem ke vzniku nepříjemných problémů jako je například podráždění, svědění či nepříjemný zápach. Přípravek má pH přizpůsobené pro intimní oblast. Díky přírodnímu složení je vhodný k pravidelnému každodennímu použití. Zvláště jej doporučujeme používat před a po návštěvě veřejných bazénů. Zvlhčující gel na vodní bázi lze využívat i jako lubrikant.

Výsledek

  • přírodní Tea Tree Oil účinně bojuje proti bakteriím a chrání pokožku
  • zmírňuje intimní nepohodlí, které způsobují nežádoucí bakterie v intimní oblasti
  • klinicky prokázána účinnost proti svědění, podráždění, nežádoucímu zápachu či suchosti
  • dermatologicky a gynekologicky testováno
  • vhodný i pro vegany

Použití

V závažných případech intimních potíží používejte Femigel 1-2x denně. Při mírných příznacích můžete gel používat každé dva až tři dny. Nanášejte do oblasti intimních partií přímo na místo, kde pociťujete svědění, pálení, suchost nebo jiné podráždění. Pokud máte problémy s nežádoucím zápachem, je důležité, abyste přípravek důkladně nanesli kolem poševního vchodu, protože právě zde se často usazují bakterie, které způsobují problémy s nežádoucím zápachem. Jednotlivé tuby s aplikátory zaručují příjemné a snadné použití i při cestování a na dovolené. Gel je bezbarvý a nezanechává skvrny na oblečení.

Aby se problémy nevracely, doporučujeme používat hydratační gel Femi Daily 1-2x denně nebo podle potřeby. Femigel odstraňuje intimní problémy, zatímco Femi Daily zabraňuje jejich návratu.  Výrobek neobsahuje parabeny a je 100% veganský.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.