Potraviny a nápoje

YuzuYuzu Antistress box Zdravý koš pro dobrou náladu

Značka: YUZUYUZU

Dárkové balení klasického Yuzu tea s esenciálním olejem ze zázvorového kořenu potěší ženy, muže, mladé i seniory. Exkluzivní balení je ideálním vánočním dárkem.

695
Doprava zdarma

O produktu: YuzuYuzu Antistress box Zdravý koš pro dobrou náladu

50138600

Úvod

Hledáte dárek pro své blízké, který bude originální, neotřelý a luxusní zároveň? Zdravý koš YuzuYuzu Harmony box je to pravé! Obsahuje Yuzu tea (500 g) a esenciální olej ze zázvou (10 ml). Yuzu Tea je tradiční korejský nápoj vyrobený z citrusů Yuzu, zázvoru a medu. Citron Yuzu je malý kulatý citrus se silnou nerovnou kůrou a velkým obsahem pecek. Jeho chuť je pikantní, kyselá a hořkosladká – jako citron, grapefruit a mandarinka v jednom. Podle tradiční asijské receptury, staré více než tisíc let, se zpracovává konzervací v medu a cukru. Takto zpracovaný citrus si zachovává vysoký obsah přírodního vitaminu C, který podporuje imunitu a přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Vysoce koncentrovaný esenciální olej se získává z kořene indického zázvoru procesem parní destilace. Zázvorový olej má výrazné aroma, které lze popsat jako silné, teplé, kořeněné, dřevité, zemité. Aromaterapie vám může pomoci v období stresu a napětí. Také inspiruje kreativitu, povznáší mysl a napomáhá relaxaci těla.

YuzuYuzu Antistress box Zdravý koš pro dobrou náladu3

Jak si vychutnat Yuzu Tea?

Yuzu Tea si můžete připravit jako horký nápoj, jako osvěžující limonádu, nebo si ho dát s oblíbenými tousty či lívanci jako marmeládu. Zcela originální budete i pokud z něj připravíte skvělou zdravou marinádu na grilování nebo jej použijete při přípravě míchaných alkoholických či nealkoholických nápojů. Možností je nespočet. Nechte se okouzlit exotickou vůní citrusů, skvěle si pochutnejte a ještě udělejte něco pro své zdraví.

Hlavní vlastnosti:

  • originální dárková sada
  • skvělá chuť a vůně, která vám vykouzlí úsměv na rtech
  • podpora imunity (vitamín C)
  • mnohostranné využití čaje za studena i tepla
  • esenciální olej ze zázvoru provoní místnost teplým a kořenitým aroma

Složení

Plody citrusů Yuzu 45 %, med 5 %, vitamin C 395 mg/100g (1 šálek = 173% DDD vit C).


Použití

Pro přípravu horkého nápoje použijte 1 lžíci (cca 35 g) Zdravého Yuzu Tea na 250 ml šálek, stačí jen zalít horkou vodou. Pro přípravu limonády rozmíchejte 1 lžíci v menším množství vody, přidejte led a dolijte studenou vodou do 250-300 ml. Jeden šálek či sklenice Zdravého Yuzu Tea dodá tělu 173% doporučené denní dávky vitaminu C.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.