Potravina pro zvláštní lékařské účely

Colonutrin SR 500 mg 30 tablet

Značka: COLONUTRIN

Colonutrin SR je potravina pro zvláštní lékařské účely s butyrátem vápenatým určená pro dietní léčbu onemocnění tlustého střeva s postižením trofizmu střevní sliznice.

625

Cena za 1 kus: 20,83 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Colonutrin SR 500 mg 30 tablet

50127645

Úvod

Colonutrin SR 500 mg je potravina pro zvláštní lékařské účely s butyrátem vápenatým, zinkem a kyselinou listovou určená pro dietní léčbu onemocnění tlustého střeva s postižením trofizmu střevní sliznice. Měla by být užívána pod lékařským dohledem. Jedna tableta obsahuje 500 mg butyrátu.

Hlavní vlastnosti:

  • k dietní léčbě onemocnění tlustého střeva s postižením trofizmu střevní sliznice
  • používejte pod dohledem lékaře
  • obsahuje butyrát vápenatý, zinek a kyselinu listovou

Dávkování

Doporučuje se užívat 1 nebo 2 tablety denně, nejlépe ráno a večer, mimo jídla, pokud lékař neurčí jinak. Tablety s funkčním uvolňováním se nežvýkají, nýbrž se polykají celé s dostatečným množstvím vody.


Složení

Butyrát vápenatý; plnidla: sorbitol, mikrokrystalická celulóza; glukonan zinečnatý; leštící látky: hydroxypropylmethylcelulóza, šelak; protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý, mastné kyseliny; stabilizátor: glycerol; barvivo: oxid titaničitý; kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová).


Upozornění

Produkt není vhodný jako jediný zdroj výživy. Produkt se musí používat pod lékařským dohledem. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Obsahuje polyoly, nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Neobsahuje lepek. Vhodný pro osoby s intolerancí laktózy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.