Doplněk stravy

Imunogyn 200 30 tobolek

Značka: IMUNOGYN

Imunogyn 200 je doplněk stravy, který byl zvláště vyvinutý pro ženy. Obsahuje v jedné tobolce 200 mg indol-3-karbinolu (I3C).

499

Cena za 1 kus: 16,63 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Imunogyn 200 30 tobolek

50120207

Úvod

Doplněk stravy Imunogyn je speciálně vyvinutý pro ženy. Kromě selenu, zinku, vitaminu D a vitaminu B9, které podporují normální funkci imunitního systému obsahuje také 200 mg indol-3-karbinolu v jedné tobolce. Indol-3-karbinol (I3C) vzniká z molekuly glukobrassicinu, který se nachází v košťálové zelenině z čeledi brukvovitých (brokolice, zelí, kapusta, květák, kedluben). V přípravku se také nachází beta-glukan – větvený polysacharid získaný z buněčných stěn kvasinek Saccharomyces cerevisiae, a laktoferrin (glykoprotein, který se vyskytuje zejména v kolostru a v mateřském mléku). Selen, zinek a vitamin E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Hlavní vlastnosti: 

  • doplněk stravy pro ženy
  • obsahuje 200 mg indol-3-karbinolu v jedné tobolce
  • obsažený laktoferrin se vyskytuje v děložním a vaginálním sekretu
  • selen, zinek, vitamin D a vitamin B9 (kyselina listová, folát) podporují normální funkci imunitního systému
  • vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem

Dávkování

Užívejte nejméně po dobu 3 měsíců 1-2 tobolky denně, nejlépe před jídlem. Tobolky zapijte dostatečným množstvím vody. Tobolky polykejte v celku; nežvýkejte je.


Složení

Indol-3-karbinol 400 mg; Betaglukan 40 mg; Bovinní laktoferrin 50 mg; Selen 40 mcg, 73 %; Zinek 8 mg, 80 %; Vitamín D3 10 mcg, 200 %; Vitamín E 8 mg, 6 %; Kyselina listová 100 mcg, 50 %; Vitamín B12 4 mcg, 160 %.

Kompletní složení: Indol-3-karbinol (standardizovaný extrakt z brokolice (Brassica oleracea L. var. italica Plenck); jedlá želatina; beta-glukan z kvasinek Saccharomyces cerevisiae; bovinní laktoferrin (z mléka); protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin; vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát); oxid zinečnatý; seleničitan sodný; vitamín D3 (cholekalciferol); vitamín B12 (kyanokobalamin); kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou výrobku. Neužívejte v těhotenství, ani po dobu kojení. Výrobek je určený pro dospělé osoby.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.