Zdravotnické prostředky

Prontevaq NEO mikroklyzma rektální roztok 6x9 g

Značka: PRONTEVAQ

Prontevaq NEO je zdravotnický prostředek pro rektální použití ve formě mikroklyzmatu, který usnadňuje vyprázdnění v případě zácpy. Obsahuje sorbitol, hyaluronát sodný a aloe.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

499
Doprava zdarma

O produktu: Prontevaq NEO mikroklyzma rektální roztok 6x9 g

50140282

Úvod

Zdravotnický prostředek Prontevaq NEO mikroklyzma se sorbitolem, hyaluronátem sodným a aloe usnadňuje vyprázdnění při zácpě i v případě hemoroidů. Je vhodný i pro děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • sorbitol má změkčující efekt a projímavé účinky (vtáhne vodu do stolice, tím ji změkčí a podpoří peristaltiku a střevní evakuaci)
  • hyaluronát sodný má zvlhčující a změkčující účinek
  • aloe vytváří ochranný film, který chrání celistvost sliznice

Složení

Sorbitol, hyaluronát sodný, gel z aloe vera, citrát sodný, kyselina citronová, benzylalkohol a kyselina dehydrooctová.


Použití

Použijte 1 mikroklyzma v případě potřeby nebo podle lékařského předpisu. Ohnutím u základny odstraníte kryt kanyly. Namažte kanylu kapkou roztoku, zaveďte ji do konečníku a lahvičku stlačte. Držte lahvičku neustále stlačenou, vyjměte ji a zlikvidujte.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo alergie na jakoukoliv složku. V případě přetrvávající zácpy je důležité poradit se s lékařem za účelem vyloučení jiné patologie. Mikroklyzma je jednorázové. Nepoužívejte opakovaně. Při opětovném použití hrozí riziko infekce. U těhotných nebo kojících žen a v případě použití v raném dětství se poraďte s lékařem.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.