Doplněk stravy

Silvincin 30 tobolek

Značka: SILVINCIN

Silvincin je doplněk stravy s obsahem Echinacea komplexu, vitamínu C, zinku a mědi. Vitamin C, zinek a měď podporují normální funkci imunitního systému.

435

Cena za 1 kus: 14,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Silvincin 30 tobolek

50117409

Úvod

Silvincin je doplněk stravy, který kromě obsahu Echinacea komplexu obsahuje také vitamín C, zinek a měď, které podporují normální funkci imunitního systému a přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Echinacea komplex je patentovaná látka – směs suchého extraktu z Echinacea angustifolia a Echinacea purpurea, které rovněž podporují přirozenou obranyschopnost organizmu.

Hlavní vlastnosti:

  • echinacea podporuje přirozenou obranyschopnost organismu
  • vitamín C, zinek a měď podporují normální funkci imunitního systému
  • vitamín C, zinek a meď napomáhají ochraně buněk před oxidativním stresem

Dávkování

1–2 tobolky denně. Tobolky užívejte před nebo spolu s jídlem a zapijte dostatečným množství vody. Tobolky polykejte v celku; nežvýkejte je.


Složení

Echinacea komplex 400 mg, Vitamín C 80 mg (100 % RHP), Zinek 10 mg (100 % RHP), Měď 1 mg (100 % RHP).

Kompletní složení: Echinacea komplex [extrakty z echinacey (Echinacea angustifolia DC.; kořen; maltodextrin) tit. 0,6% echinakosidu; (Echinacea purpurea (L.) Moench, kořen; maltodextrin) tit. 4 % celkových polyfenolů]; rostlinná tobolka z hydroxypropylmethylcelulózy, barvivo: měďnaté komplexy chlorofylinů; vitamin C (kyselina L-askorbová); protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin; síran zinečnatý; glukonan měďnatý.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou výrobku. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.