Ostatní příkrmy

Hipp ZELENINA BIO První pastinák 125 g

Značka: HIPP

Hipp ZELENINA BIO První pastinák je příkrm z kvalitní zeleniny rozmixovaný do jemného krému s výbornou chutí. Je vhodný pro děti od ukončeného 4.-6. měsíce.

39

Cena za 100 g: 31,20 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Hipp ZELENINA BIO První pastinák 125 g

50138171

Úvod

Zeleninové příkrmy jsou ideální pro začátek přikrmování miminek od ukončeného 4. - 6. měsíce věku (dle doporučení pediatra). Zpočátku podávejte děťátku několik lžiček zeleninového příkrmu před mléčnou stravou a poté množství den ode dne zvyšujte – aby si miminko mohlo zvyknout na novou formu přijímání potravy a vy jste mohla odhalit případné intolerance. Hipp zeleninové příkrmy obsahují pouze vybrané jemné druhy zeleniny té nejvyšší možné kvality, která je zpracována velmi šetrně, aby si uchovala důležité živiny. Příkrm Hipp První pastinák je bez přidané soli (obsah soli je dán přirozeným obsahem sodíku), bez přídavku mléčné složky a bez lepku.

Hlavní vlastnosti:

  • zeleninový příkrm od ukončeného 4. - 6. měsíce
  • hladký krém bez kousků
  • bez přídavku soli
  • neobsahuje lepek
  • v BIO kvalitě

 


Složení

Pastinák* 70 %, voda. Bez lepku. *z ekologického zemědělství


Použití

Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě. Promíchejte plastovou lžičkou, aby nedošlo k poškození skleničky. Zkontrolujte teplotu pokrmu. Neohřátou část uchovejte v lednici. Spotřebujte do 24 hodin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.