Kosmetika

Gallinée Čisticí krém na vlasy prebiotický 200 ml

Značka: GALLINÉE

Prebiotický čisticí krém na vlasy Gallinée přináší revoluci v mytí vlasů. Šetrně odstraňuje nečistoty z vlasů, zanechává je svěží a lesklé a také podporuje mikrobiom pokožky hlavy.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Gallinée Čisticí krém na vlasy prebiotický 200 ml

50138611

Úvod

Prebiotický čisticí krém na vlasy Gallinée přináší revoluci v mytí vlasů. Šetrně odstraňuje nečistoty z vlasů, zanechává je svěží a lesklé a také podporuje mikrobiom pokožky hlavy. Tzv. „nešampon“ se šetrně postará o vaše vlasy, aniž by je zatížil. Tento jemný nepěnivý čisticí krém obsahuje vodu z fermentované rýže a inovativní prebiotický komplex. Díky tomu přispívá ke zklidnění pokožky hlavy a zmírňuje její podráždění.

Zklidňuje pokožku hlavy

Krém je vhodný pro všechny typy vlasů i citlivou vlasovou pokožku. Základ čisticího krému na vlasy a vlasovou pokožku je ze 100% přírodních kokosových a ovocných cukrů. Prebiotika (směs ultra jemné vlákniny a cukrů) živí prospěšné bakterie, které se nacházejí na pokožce, čímž posilují kožní bariéru. Čistící krém obsahuje i nejjemnější AHA kyselinu – kyselinu mléčnou. Ta pomáhá pokožce udržet optimální pH, hydratuje ji a zjemňuje. Výživná fermentovaná rýžová voda udržuje vlasy zdravé a lesklé.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně čistí vlasy
  • intenzivně hydratuje
  • posiluje mikrobiom pokožky hlavy
  • zanechává lesklé a svěží vlasy
  • 97 % složek je přírodního původu

Použití

Naneste ke kořínkům a vmasírujte do pokožky hlavy a vlhkých vlasů. Nechte působit 2 minuty a opláchněte. Doporučujeme ze začátku střídat se svým běžným šamponem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.