Doplněk stravy

Alavis Maxima CelaFix 30 kapslí

Značka: ALAVIS
Produktová řada: Maxima

Alavis Maxima CelaFix obsahuje vysoce koncentrované extrakty z kurkumy a boswellie, které jsou vhodné při projevech diskomfortu pohybového aparátu.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

465

Cena za 1 kus: 15,50 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Alavis Maxima CelaFix 30 kapslí

50138827

Úvod

Doplněk stravy s kurkumou a boswelií vhodný při projevech diskomfortu pohybového aparátu. Alavis Maxima CelaFix obsahuje tekutý extrakt z kurkumy a boswellie (kadidlovník pilovitý) s vysokou koncentrací kurkuminoidů a boswellových kyselin. Obrovská dávka sušených výtažků z kurkumy a boswellie byla za pomoci oleje ze semen černého sezamu proměna v koncentrovaný roztok, a ten, díky inovativním výrobním postupům, uzavřen do jedné kapsle. Použitá technologie umožňuje snadnější vstřebávání a přenos aktivních látek v organismu, a tělo je pak dokáže lepe využít. Alavis Maxima CelaFix vhodně doplňuje přípravky pro podporu pohybového aparátu, například Alavis Maxima TRIPLE BLEND Extra silný.

Hlavní vlastnosti

  • kurkuma i boswelie přispívá k dobrému stavu kostí a kloubů
  • kurkuma přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem – antioxidant
  • vhodné i pro vegany
  • bez cukru a barviv
  • bez lepku a laktózy

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli, při náhlém diskomfortu maximálně 2 kapsle. Kapsli spolkněte celou zapije dostatečným množstvím vody.


Složení

Složení 1 kapsle (0,595 g): Komplex A-Maxima™ 500 mg (plnidlo: olej ze semen černého sezamu; extrakt z oddenku kurkumy dlouhé Curcuma longa, standardizováno na min. 26,6 % kurkuminoidů; extrakt z pryskyřice kadidlovníku pilovitého Boswellia serrata, standardizováno na min. 1 % boswellových kyselin), hydroxypropylmethylcelulosa (vegetariánská kapsle). Aktivní látky v 1 kapsli: Extrakt z oddenku kurkumy dlouhé (kurkuminoidy 26,6 %) 140 mg, extrakt z pryskyřice kadidlovníku pilovitého (boswelové kyseliny 1 %) 50 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti a dospívající, těhotné a kojící ženy, osoby s kardiovaskulárními obtížemi a zvýšenou citlivostí na kofein. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.