Doplněk stravy

Rakytníček Multivitaminové želatinky s rakytníkem 50 ks perníková chaloupka

Multivitaminové želatinky Rakytníček obsahují ovocné koncentráty s rakytníkem, který podporuje imunitu. Děti si je zamilují nejen díky šťavnaté ovocné chuti, ale i veselým tvarům.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Rakytníček Multivitaminové želatinky s rakytníkem 50 ks perníková chaloupka

50139314

Úvod

Multivitaminové želatinky Rakytníček obsahují směs ovocných koncentrátů s rakytníkem a vitaminy. Děti si je zamilují nejen díky šťavnaté ovocné chuti, ale i veselým tvarům. Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost stejně jako obsažený vitamin B12, který navíc přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Želatinky neobsahují konzervanty, sladidla, ani přidaná barviva a mohou si je dopřát i těhotné a kojící ženy.

Hlavní vlastnosti

  • rakytník podporuje imunitní systém
  • vitamin B12 podporuje imunitu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • obsahuje biotin, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • skvělá chuť díky obsahu ovocné šťávy
  • bez konzervantů, barviv a sladidel
  • vhodné i pro těhotné a kojící ženy
  • pro děti od 3 let

Dávkování

Jednu želatinku 2x denně rozžvýkat a spolknout (8 g).

Složení

Glukózový sirup; cukr; pitná voda; želatina; směs ovocných koncentrátů z hroznového vína, pomeranče, jablka, mandarinky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citrónu; pyré z meruňky, broskve, manga, nektarinky, banánu, guavy; sušená rakytníková šťáva 3 %; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; leštící směs (kokosový rostlinný olej, leštící látka karnaubský vosk E903); aroma: maracuja; vitaminy: kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, biotin, kyanokobalamin. Vhodné pro celiaky. Bez konzervantů, umělých sladidel a barviv.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Případná změna barvy neovlivňuje kvalitu přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.