Potravina pro zvláštní výživu

Ellas Kitchen BIO Kroužky Banán a vanilka 20 g

Kukuřičné křupky Ellas Kitchen pro děti od ukončeného 10. měsíce věku skvěle chutnají a dobře se drží v malých dětských ručičkách.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Ellas Kitchen BIO Kroužky Banán a vanilka 20 g

50137611

Úvod

Křupky miluje snad každé dítě! Nabídněte svému malému strávníkovi kukuřičné kroužky s ovocem Ellas Kitchen, které mu nejen zachutnají, ale díky speciálnímu tvaru také rozvinou jeho jemnou motoriku a podpoří zdravý vývoj. Lahodná chuť banánu a nasládlá vůně vanilky přímo vybízí k dalším soustům. Perfektní rychlá svačinka nejen na výlety nebo cesty autem skvěle padne do malé dětské ručičky. Křupky jsou vhodné pro děti od ukončeného 10. měsíce, jsou bez přidaného cukru a bez lepku a laktózy. 

Hlavní vlastnosti:

  • BIO kvalita
  • bez přidaného cukru, bez umělých barviv a konzervantů (dle požadavků na dětskou výživu)
  • bez lepku a bez laktózy
  • praktický tvar po snadný úchop
  • od ukončeného 10. měsíce věku

Složení

BIO kukuřičná mouka 67 % ,BIO slunečnicový olej 12 % , BIO rýžová mouka 9 % , sušené BIO banány 7 % , mouka z BIO quinoy 4 % ,BIO vanilka 1 % , thiamin (vitamín B1) < 0,1%.. Může obsahovat LEPEK, SÓJU a MLÉKO. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY.


Upozornění

Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru. Nebezpečí vdechnutí. Balení není určeno ke hraní. Potravina pro zvláštní výživu. Extrudované. Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Neskladujte v chladničce. Chraňte před přímým slunečním zářením. Otevřené balení vždy dobře uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.