Kosmetika

MÁDARA Guilty Shades Seduction multifunkční tekuté stíny 4 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Make-up

Multifunkční tekuté stíny MÁDARA Guilty Shades Seduction můžete použít k líčení očí, lícních kostí nebo rtů. Veganské složení, bohaté na přírodní oleje a antioxidanty.

549
Doprava zdarma

O produktu: MÁDARA Guilty Shades Seduction multifunkční tekuté stíny 4 ml

50138537

Úvod

Multifunkční tekuté stíny MÁDARA Guilty Shades Seduction můžete použít k líčení očí, lícních kostí nebo rtů. Produkt je velmi šetrný ke všem typům pleti. Obsahuje šťávu z aloe vera, meruňkový, švestkový a olivový olej, vitamín C a E. Dále také výtažky z borůvky a kořene pivoňky, které jsou bohaté na antioxidanty. Pomocní metalických stínů vytvoříte dokonale svěží a dlouhotrvající look. Zvýrazněte vaše přednosti pomocí přírodních certifikovaných stínů. Jeden výrobek zastane více kosmetických produktů a ušetří místo ve vaší kosmetické taštičce.

Hlavní vlastnosti:

  • syté multifunkční stíny
  • ideální k líčení očí, rtů a lícních kostí
  • přírodní složení


Použití

Naneste multilíčidlo na oční víčka, lícní kosti, spánky, rty nebo kamkoliv budete chtít. Hedvábná textura rychle schne, díky tomu můžete stíny vrstvit. Stíny jsou dostupné v řadě jedinečných odstínů, které vám pomohou vytvořit každodenní jemné líčení i výjimečný extravagantní vzhled.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.