Kosmetika

MÁDARA Skin Equal SPF15 Golden Sand make-up 30 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Make-up

Make-up Skin Equal SPF15 MÁDARA v odstínu Golden Sand skvěle kryje nedokonalosti a navrací pleti svěží a projasněný vzhled. Obsahuje minerální UV filtry a antioxidanty.

899
Doprava zdarma

O produktu: MÁDARA Skin Equal SPF15 Golden Sand make-up 30 ml

50138543

Úvod

Make-up Skin Equal SPF15 v odstínu Golden Sand skvěle kryje nedokonalosti a navrací pleti svěží a projasněný vzhled. Snadno a rychle se vstřebává, nezanechává na pleti nepřirozený efekt masky. Je lehký a na pleti vypadá přirozeně, proto jej můžete bez problému vrstvit. Dokonale sjednocuje barevné nerovnosti. Obsahuje výtažky z borůvky a kořene pivoňky bohaté na antioxidanty, kyselinu hyaluronovou, vitamíny C a E. Díky tomu působí proti nežádoucím vnějším vlivům, oxidativnímu stresu a zabraňuje vzniku pigmentací a předčasnému stárnutí. Minerální make-up s oxidem zinečnatým pečuje o pokožku a chrání obličej před UVA/UVB zářením. Odstín se se přizpůsobí přirozenému tónu, podtónu a textuře vaší pleti a dodá jí bezchybný vzhled po celý den.

Výsledek:

  • perfektně sjednocená pleť
  • chrání před UV zářením
  • přirozený vzhled


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.