Drogerie

HygienFresh Prací gel deo BioMusk 1 l

Prací gel deo BioMusk od značky HygienFresh šetrně odstraňuje nečistoty a zároveň chrání kvalitu vašeho oblečení. S neodolatelnou vůní bílého mechu.

NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml Při nákupu produktů značky HygienFresh v minimální hodnotě 249 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
229
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: HygienFresh Prací gel deo BioMusk 1 l

50138875

Úvod

Multienzymatický prací gel s intenzivní vůní bílého mechu HygienFresh deo BioMusk účinně pere a zároveň intenzivně pečuje o vaše prádlo. Profesionální italská formulace chrání a oživuje barvy. Bílé prádlo zachovává svěží po dlouhou dobu bez nežádoucího zašednutí. Prádlo a oděvy vydrží déle jako nové. Super koncentrované povrchově aktivní látky dokonale odstraňují nečistoty i mastnotu. Pohlcuje všechny pachy a zanechává na prádle příjemnou vůni čistoty. Bez fosfátů, silikátů a alkálií.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale vypere vaše prádlo
  • chrání světlé oblečení před zašednutím
  • zanechává na prádle příjemnou vůni čistoty a svěžesti

Použití

Nalijte do zásobníku nebo přímo do bubnu pračky. Vhodný pro praní v pračce i pro ruční praní. V případě těžko odstranitelných skvrn použijte před praním váš oblíbený přípravek na skvrny. Dávkujte 1 uzávěr (30 ml) v případě středně tvrdé vody a 4 – 5 kg lehce znečistěného prádla. Pokud je voda tvrdší, prádlo více znečistěné, nebo perete více prádla, použijte dvojnásobné množství gelu (2 uzávěry).


Upozornění

H315 Dráždí kůži. H319 Způsobuje vážné podráždění očí. H317 Může vyvolat alergickou reakci. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P264 Po manipulaci důkladně omyjte ruce. P280 Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. P302+P352 V případě kontaktu s kůží okamžitě omyjte vodou a mýdlem.P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P332+P313 Při podráždění kůže: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. P337 + P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. P501 Výrobek/nádobu zlikvidujte v souladu s místními a národními předpisy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.