Drogerie

HygienFresh Aviváž koncentrát Orchidea Selvatica 1 l

5.0

Vysoce koncentrovaná parfémovaná aviváž HygienFresh Orchidea Selvatica Biancos dokonale provoní vaše prádlo a neutralizuje všechny nežádoucí pachy. Usnadňuje žehlení prádla.

NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml Při nákupu produktů značky HygienFresh v minimální hodnotě 249 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
175
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: HygienFresh Aviváž koncentrát Orchidea Selvatica 1 l

50138879

Úvod

Vysoce koncentrovaná parfémovaná aviváž HygienFresh Orchidea Selvatica Biancos dokonale provoní vaše prádlo a neutralizuje všechny nežádoucí pachy. Díky speciálním přísadám dodává vypraným textiliím nesrovnatelnou jemnost a svěží vůni planých orchidejí. Obsahuje super aktivní molekuly s extra zjemňující schopností, vaše prádlo tak bude neodolatelně hebké. Oblečení se po použití aviváže bude i snadno žehlit.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale zjemní vaše prádlo
  • příjemně svěží aroma
  • efekt „easy ironing“ – usnadňuje žehlení

Použití

Aviváž se používá přidáním do poslední máchací lázně. Čím tvrdší voda, tím méně aviváže je potřeba. Zjistěte si tvrdost vody ve vaší oblasti a dodržujte doporučené dávkování uvedené na obalu. Ušetříte tak peníze, prádlo a přírodu.


Upozornění

H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Dojde-li ke styku s pokožkou, muže způsobit kožní přecitlivost. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí. P302+P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. P313 Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Výrobek/nádobu zlikvidujte v souladu s místními a národními předpisy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.