Drogerie

HygienFresh Odorblok spray multifunkční odstraňovač pachů 400 ml

Multifunkční odstraňovač nežádoucích pachů HygienFresh OdorBlok spray účinně a rychle neutralizuje všechny pachy. Použijte jej na textilie, povrchy i do prostoru.

NAVÍC Hygienfresh parfémovaný ubrousek do sušičky 3 ks Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC Hygienfresh parfémovaný ubrousek do sušičky 3 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
289
Doprava zdarma

O produktu: HygienFresh Odorblok spray multifunkční odstraňovač pachů 400 ml

50138889

Úvod

Multifunkční odstraňovač nežádoucích pachů HygienFresh OdorBlok spray účinně a rychle neutralizuje všechny pachy. Uvolňuje do prostoru příjemnou svěží vůni čistoty a odstraní i velmi odolný odér. Sprej můžete použít na jakoukoli textilii, povrch nebo do prostoru. Nešpiní, nezanechává skvrny a je velmi šetrný ke všem povrchům. Testovaný univerzitou v Turíně.

Hlavní vlastnosti:

  • aktivně odstraňuje nežádoucí odér
  • zápach nepřekryje, ale neutralizuje
  • snadné a praktické použití, rychle zasychá
  • zanechává svěží pocit čistoty
  • velmi šetrný ke všem povrchům

Použití

Před použitím dobře protřepejte a nastříkejte do prostoru nebo rovnoměrně ze vzdálenosti 30 cm na povrchy nebo textilie. Nádobu držte ve vzpřímené poloze.


Upozornění

H222 Extrémně hořlavý aerosol. H229 Nádoba je pod tlakem: při zahřívání může explodovat. H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. H319 Způsobuje vážné podráždění očí. H336 Může způsobit ospalost nebo závratě. P210 Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení, zákaz kouření. P211 Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. P251 Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. P302+P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Při styku s kůží omyjte velkým množstvím vody/mýdla. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P403 Skladujte na dobře větraném místě. P410+P412 Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122° F. Vyvarujte se mrazu a zamrznutí. P501 Produkt/nádobu zlikvidujte v souladu s místními a národními předpisy. P405 Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.