Kosmetika

Biotter NC ACNE Dárkové balení

Značka: BIOTTER NC
Produktová řada: NC ACNE

Dárkové balení Biotter NC ACNE zajistí kompletní péči o mastnou, smíšenou nebo aknózní pleť. Obsahuje čisticí pěnu, zmatňující krém a tonikum.

615
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Biotter NC ACNE Dárkové balení

50139276

Úvod

Dárkové balení Biotter NC ACNE zajistí kompletní péči o mastnou, smíšenou nebo aknózní pleť. Obsahuje čisticí pěnu na obličej (100 ml), zmatňující krém na obličej (40 ml) a toner (150 ml). Ať už chcete udělat radost sobě nebo svým blízkým, s touto sadou sázíte na jistotu!

Tři přípravky ke kompletní péči o problematickou pleť

Biotter NC ACNE Čisticí pěna na obličej důkladně čistí pokožku a uvolňuje póry. Díky aktivním ingrediencím, jako je tea tree olej, aloe vera a alantoin bude vaše pleť dobře hydratovaná a zklidněná. Oil Control Complex reguluje vyměšování kožního mazu, a díky kartáčku si dopřejete osvěžující peeling pleti. Sadu doplňuje pleťové tonikum, které zajistí zklidnění a tonizaci pleti. Zmatňující krém reguluje vyměšování kožního mazu. Obsažená kyselina salicylová odstraňuje odumřelé buňky a uvolňuje póry, čímž zabraňuje vzniku nedokonalostí pleti. Následují další užitečné ingredience jako silice, která zmatňuje pokožku, a skvalen, jenž zajišťuje adekvátní hydrataci. Po použití Biotter NC ACNE Zmatňujicí krém na obličej 40 ml bude vaše pleť hydratovaná, dokonale vyživená a bez lesku

Řada Biotter NC ACNE s Oil Control Complexem a nanovetorovými mikrokapslemi

Oil Control Complex v sobě ukrývá éterické oleje z rozmarýnu, šalvěje a máty peprné, které mají čisticí a tonizující účinky. Olej z heřmánku je bohatý na alfa bisabolol a azulen, jenž omezuje vznik nedokonalostí, proti kterým rovněž bojuje i obsažená kyselina laurová. Poslední aktivní složkou je panthenol, který pokožku zklidní a urychlí proces regenerace. Nanovetorové mikrokapsle zajišťují vysokou stabilitu a postupné uvolňování aktivních složek a tím i delší působení.

Hlavní vlastnosti:

  • dárková sada tří produktů Biotter NC ACNE
  • obsahuje zmatňující krém, čisticí pěnu a toner
  • vhodná jako dárek

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.