Kosmetika

Biotter NC COLLAGEN Dárkové balení

Značka: BIOTTER NC
Produktová řada: NC COLLAGEN

Dárková sada Biotter NC COLLAGEN zajistí zpevnění a vypnutí pokožky obličeje. Kompletní péči si mohou dopřát všechny typy pleti se sklony ke ztrátě pevnosti a plnosti.

1 050
Doprava zdarma

O produktu: Biotter NC COLLAGEN Dárkové balení

50139277

Úvod

Dárková sada Biotter NC COLLAGEN zajistí zpevnění a vypnutí pokožky obličeje. Kompletní péči si mohou dopřát všechny typy pleti se sklony ke ztrátě pevnosti a plnosti. Sada obsahuje 4 produkty zajišťující ucelenou péči o pleť: zpevňující denní krém (50 ml), zpevňující noční krém (50 ml), zpevňující sérum (30 ml) a mycí gel (50 ml).

Čtyři produkty poskytují kompletní péči stárnoucí pleti

Biotter NC COLLAGEN Zpevňujicí sérum podporuje mladistvost a krásu pokožky. Formule s kaviárem a kyselinou hyaluronovou napomáhá hydratovat a vyhlazovat pokožku. Komplex rostlinných výtažků z květu pivoňky, arniky, šípkové růže a eleuterokoku intenzivně vyživuje a sjednocuje tón pleti. Aktivní zlato a mořský kolagen efektivně podporují pružnost a pevnost pokožky a alantoin zklidňuje případné podráždění. Díky lehké konzistenci se sérum rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Biotter NC COLLAGEN mycí gel pomůže s odlíčením a šetrným čištěním pleti bez jejího vysoušení.

Krém na den i na noc

Zpevňující denní krém s blahodárnou formulí aktivního zlata intenzivně vyhlazuje a vypíná pokožku. Obsažený mořský kolagen a kaviár pleť vyživují a pomáhají zachovat mladistvý vzhled. Spojení vitamínů A a E má zklidňující a regenerační efekt, a díky své lehké konzistenci se krém rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Zpevňující a vyhlazující noční krém s prvotřídním obsahem mořského kolagenu a aktivního zlata příznivě působí na pružnost a pevnost pokožky. Obsažený retinol má silné antioxidační účinky a podporuje tvorbu vlastního kolagenu, čímž redukuje vrásky a zlepšuje elasticitu pleti. Spojení bambuckého másla a makadamového oleje s vysokým obsahem omega 3 a 6 kyselin regeneruje pokožku a přináší pocit komfortu.

Hlavní vlastnosti:

  • dárková sada čtyř produktů Biotter NC COLLAGEN
  • obsahuje denní a noční krém, zpevňující sérum a mycí gel na obličej
  • vhodná jako dárek

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.