Kosmetika

Biotter NC HYDRO Dárkové balení

Značka: BIOTTER NC
Produktová řada: NC HYDRO

Dárkové balení Biotter NC HYDRO je určené k dokonalé hydrataci pokožky a rtů. Je vhodné pro všechny se suchou a dehydratovanou pletí, která potřebuje okamžitou vzpruhu.

625
Doprava zdarma

O produktu: Biotter NC HYDRO Dárkové balení

50139278

Úvod

Dárkové balení Biotter NC HYDRO je kosmetický balíček tří produktů určených k dokonalé hydrataci pokožky obličeje a rtů. Produkty jsou vhodné pro všechny se suchou a dehydratovanou pletí, která potřebuje okamžitou vzpruhu. Set obsahuje hydratační denní krém (50 ml), mycí gel (150 ml) a balzám na rty (4,9 g). Ať už chcete udělat radost sobě nebo někomu blízkému, tato sada je sázka na jistotu.

Tři produkty ke kompletní péči o suchou pleť

Lehký denní krém s obsahem kyseliny hyaluronové zajišťuje dlouhodobou hydrataci a podporuje elasticitu pokožky. Kombinace významných antioxidantů v podobě vitamínu E, výtažku z šípkové růže a zeleného čaje napomáhá chránit pokožku před oxidativním stresem a zpomaluje stárnutí. Extrakt z rýže a panthenol chrání pleť před vysušením a zklidňují podráždění. Biotter NC HYDRO Hydratační denní krém má jemnou gelovou texturu. V balíčku se dále nachází mycí gel pro dokonalé odlíčení a vyčištění pleti bez ztráty vlhkosti a balzám na rty s kyselinou hyaluronovou.

Hlavní vlastnosti:

  • dárková sada tří produktů Biotter NC HYDRO
  • obsahuje denní hydratační krém, mycí gel a balzám na rty
  • vhodné jako dárek

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.