Kosmetika

Erboristica UOMO Kosmetická sada pro muže 3 ks

Kosmetická sada pro muže UOMO Erboristica poskytuje kompletní péči o tělo a obličej. Obsahuje pleťový krém pro muže proti vráskám 50 ml, sprchový gel a šampon 100 ml a balzám po holení 100 ml.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Erboristica UOMO Kosmetická sada pro muže 3 ks

50138892

Úvod

Kosmetická sada pro muže Erboristica UOMO poskytuje kompletní péči o tělo a obličej. Obsahuje pleťový krém pro muže proti vráskám, sprchový gel a šampon a balzám po holení. Výživný krém na obličej zajišťuje dlouhodobou hydrataci, eliminuje jemné linky a zabraňuje tvorbě nových. Chrání před nepříznivými vlivy životního prostředí a stresu. Produkty Erboristica vyhovují i velmi citlivé pokožce ke sklonem k podráždění. Po aplikaci dodává pleti svěžest a odpočatý vzhled. Díky obsahu aloe vera zabraňuje tvorbě červených pupínků po holení.

Každodenní péče o pánskou pokožku a vlasy

Sprchový gel a šampon v jednom produktu šetrně odstraňuje nečistoty a zanechává vláčnou a hebkou pokožku. Dokonale čistí i pokožku hlavy a zmírňuje nepříjemné pocity pnutí. Balzám po holení intenzivně hydratuje, regeneruje i velmi citlivou tvář a redukuje podráždění. Sada je provoněná citrusy, kořeněným aroma a osobitým santalovým dřevem. Pro každodenní mužský rituál. Dermatologicky testováno. Vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje pleť i vlasy
  • dodává pokožce i vlasům potřebné minerály
  • s vůní koření a santalového dřeva

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.