Drogerie

Frosch Čistič na koupelny a sprchy s citronem EKO 500 ml

Značka: FROSCH

Čistič na koupelny a sprchy s citronem Frosch EKO si lehce poradí s vodním kamenem, zaschlými skvrnami od mýdla, vody i mastnotou. Vyčistí umyvadla, sprchy, vany i kachličky.

89
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Frosch Čistič na koupelny a sprchy s citronem EKO 500 ml

50139353

Úvod

Čistič na koupelny a sprchy s citronem Frosch EKO si lehce poradí s vodním kamenem, zaschlými skvrnami od mýdla, vody i mastnotou. Silný čistič na bázi kyseliny citronové si poradí s vápenatými usazeninami, se skvrnami, zbytky mýdla a dalšími nečistotami v koupelně. Využijete ho pro čištění umyvadel, sprch, van nebo kachliček. Důkladně myje, pohlcuje pachy, zanechává čistotu a brilantní lesk. Dodává povrchům příjemnou citronovou vůni. Obal produktu pochází ze 100% recyklovaného a opětovně recyklovatelného materiálu, proto nevzniká plastový odpad. Obsah všech přípravků Frosch se v přírodě snadno odbourává nezanechává po sobě ekologickou stopu. Vegan.

Hlavní vlastnosti:

  • důkladně odstraňuje usazeniny
  • příjemně voní po citrusech
  • ekologická volba

Použití

Otáčejte tryskou, až se nahoře objeví symbol rozprašovače. Nastříkejte, nechte krátce působit a navlhčeným hadříkem vytřete dočista, případně vyleštěte suchým hadříkem. Nepoužívejte na povrchy citlivé na kyseliny např. mramor, terazzo, malované dlaždice, armatury se stříbřením nebo zlacením nebo smaltované vany. Čištěné armatury důkladně opláchněte vodou a vysušte.


O značce

Značka Frosch se zrodila v Německu jako ekologický průkopník v roce 1986. Jejím cílem je šetrný přístup k životnímu prostředí prostřednictvím ekologických alternativ běžných čisticích prostředků. Firma ve své továrně využívá přírodní a obnovitelné zdroje energie a vodu z vlastní studny. Všechny produkty jsou maximálně šetrné, ale i velmi účinné. Jak je to možné? Povrchově aktivní látky v produktech jsou rostlinného původu, a proto se rychle a zcela biologicky odbourají. Přípravky neobsahují fosfáty, boráty nebo formaldehydy. Obaly produktů jsou vyrobeny z recyklátu a jsou opětovně recyklovatelné. Značka má certifikace EU Ecolabel, EMAS III a LEED Platinum.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.