Kosmetika

Frosch Tekuté mýdlo Granátové jablko EKO náhradní náplň 500 ml

Značka: FROSCH

Tekuté mýdlo Granátové jablko Frosch EKO příjemně voní, šetrně odstraňuje nečistoty a zanechává vaše dlaně dokonale jemné a vláčné. Náhradní náplň do dávkovače.

Sleva 20 % při koupi 2 ks Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky Frosch získáte slevu 20 %. Akce platí do 31. 3. 2024, nebo do vyprodání zásob.
99
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Frosch Tekuté mýdlo Granátové jablko EKO náhradní náplň 500 ml

50139383

Úvod

Tekuté mýdlo Granátové jablko Frosch EKO příjemně voní, šetrně odstraňuje nečistoty a zanechává vaše dlaně dokonale jemné a vláčné. Obsahuje výtažky z granátového jablka, které příjemně osvěžují a dodávají pokožce potřebnou hydrataci. Vyvážené složení na přírodní bázi s neutrálním pH podporuje přirozenou bariéru pokožky. Obal náhradní náplně se skládá z menšího množství plastu než nový dávkovač, jeho volbou tak přispíváte k ochraně životního prostředí. Obal je zcela recyklovatelný. Obsah všech prostředků Frosch se v přírodě snadno odbourává a nezanechává po sobě ekologickou stopu. Dermatologicky testováno. Vegan.

Hlavní vlastnosti:

  • náhradní náplň do dávkovače
  • šetrně čistí a příjemně voní
  • ekologická volba

O značce

Značka Frosch se zrodila v Německu jako ekologický průkopník v roce 1986. Jejím cílem je šetrný přístup k životnímu prostředí prostřednictvím ekologických alternativ běžných čisticích prostředků. Firma ve své továrně využívá přírodní a obnovitelné zdroje energie a vodu z vlastní studny. Všechny produkty jsou maximálně šetrné, ale i velmi účinné. Jak je to možné? Povrchově aktivní látky v produktech jsou rostlinného původu, a proto se rychle a zcela biologicky odbourají. Přípravky neobsahují fosfáty, boráty nebo formaldehydy. Obaly produktů jsou vyrobeny z recyklátu a jsou opětovně recyklovatelné. Značka má certifikace EU Ecolabel, EMAS III a LEED Platinum.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.