Doplněk stravy

Yarilo progametiq PLATINUM 30 sáčků

Značka: YARILO

Doplněk stravy se sladidlem Yarilo progametiq PLATINUM je vhodný pro ženy, které se snaží počít potomka. Obsahuje folát ze 100 % již v biologicky aktivní formě, zinek, selen a další aktivní látky.

1 090

Cena za 100 g: 1 101,01 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yarilo progametiq PLATINUM 30 sáčků

50137993

Úvod

Yarilo progametiq PLATINUM je doplněk stravy se sladidlem vhodný pro ženy, které se snaží počít potomka. Obsahuje folát ze 100 % již v biologicky aktivní formě, inositol, zinek, selen a další aktivní látky. Inositol v přípravku je obsažen v obou svých formách (myo-inositol a d-chiro-inositol), které se přirozeně nachází ve folikulární tekutině kolem dozrávajících vajíček. Folát v produktu je již plně v biologicky aktivní formě, takže na rozdíl od obyčejné kyseliny listové, je okamžitě účinný a nemusí se metabolizovat pomocí enzymu MTHFR. Folát se podílí na dělení buněk, včetně buněk pohlavních, a podporuje také růst zárodečných tkání v těhotenství. Příznivého účinku se dosáhne při doplňkovém denním příjmu folátu 400 μg v době nejméně od jednoho měsíce před početím a do tří měsíců po početí.

Hlavní vlastnosti:

  • zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci a podporuje udržení normální hladiny testosteronu v krvi
  • selen přispívá k normální činnosti štítné žlázy a spolu s vitaminy C a E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • vitamín D3 a hořčík se podílí na procesu dělení buněk
  • folát, vitamin B6 a vitamin B12 přispívají k normálnímu metabolizmu homocysteinu
  • chrom a skořice přispívají k udržení normální hladiny glukózy v krvi

Dávkování

1–2 sáčky denně nejméně po dobu tří měsíců. Zahájit užívání lze kdykoliv bez ohledu na menstruační cyklus. Cykly se mohou opakovat.


Složení

2 sáčky obsahují: myo-inositol 4000 mg, d-chiro-inositol 10 mg, aktivní folát 400 mcg (200 % RHP), skořice 300 mg, kyselina alfa-lipoová 100 mg, cholin 50 mg, chrom 20 mcg (50 % RHP), selen 40 mcg (73 % RHP), zinek 8 mcg (80 % RHP), jód 30 mcg (20 % RHP), hořčík 70 mg (19 % RHP), vitamín B6 0,6 mg (43 % RHP), vitamín B12 1,2 mcg (48 % RHP), vitamín C 50 mg (63 % RHP), vitamín D3 10 mcg (200 % RHP), vitamín E 5 mg (42 % RHP).

Kompletní složení: Myo-inositol; inulin; citrát hořečnatý; skořicovník cejlonský (Cinnamomum zeylanicum Blume, kůra) - suchý extrakt; přírodní limetkové aroma; sladidlo: isomalt; protispékavá látka: oxid křemičitý; cholin bitartrát; kyselina alfa-lipoová;  vitamín C (kyselina L-askorbová); citrát zinečnatý; vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát); d-chiro-inositol; selen (L-seleno-methionin); vitamín D3 (cholekalciferol); vitamin B12  (kyanokobalamin); vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid); aktívní folát – Quatrefolic®  (glukosaminová sůl kyseliny (6S)-5-methyltetrahydrolistové); pikolinát chromitý; jodid draselný.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou výrobku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.