Kosmetika

Maria Nila gift box 21 set pro blond vlasy s fialovými pigmenty 3 ks

Značka: MARIA NILA

Maria Nila gift box 21 set pro blond vlasy s fialovými pigmenty a výtažkem z ostružin slouží k redukci nežádoucích žlutooranžových odstínů.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Maria Nila gift box 21 set pro blond vlasy s fialovými pigmenty 3 ks

50138899

Úvod

Sada luxusní vlasové kosmetiky Maria Nila gift box 21 pro blond vlasy slouží k redukci nežádoucích žlutooranžových odstínů, se kterými se potýkají majitelky blond a melírovaných vlasů. Šampon (350 ml) a kondicionér (300 ml) s fialovými pigmenty a výtažkem z ostružin zajistí vlasům vlasům chladnější podtón a zářivý lesk. Bezoplachový sprej na vlasy (75 ml) chrání před teplem a zabraňuje tak případnému poškození, lámání vlasů a třepení konečků.

Výsledek:

  • redukuje žlutooranžové odstíny
  • dodává vlasům jemnost a lesk
  • veganské složení bez parabenů a ftalátů

Použití

Vmasírujte šampon do vlhkých vlasů a poté důkladně opláchněte, poté vmasírujte do umytých vlasů kondicionér po celých délkách. Vlasy následně důkladně opláchněte a vysušte. Sprej lze aplikovat na vlhké i suché vlasy a poskytuje ochranu před fénováním nebo tepelným stylingem.


O značce

Maria Nila je švédská značka vlasové kosmetiky. Firma dbá na etickou a ekologickou výrobu a rovněž splňuje nejaktuálnější požadavky kadeřníků. Přípravky Maria Nila jsou šetrné k vlasům, vlasové pokožce i k životnímu prostředí. Mají přírodní průvod a jsou certifikované organizacemi Leaping Bunny, Vegan Society a PETA. Všechny produkty jsou 100% veganské, bez ftalátů a parabenů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.