Doplněk stravy

Bears With Benefits Hey Sunshine komplex s vitamínem D3 bez cukru 60 ks

Gumoví medvídci Bears With Benefits Hey Sunshine obsahují kombinaci betakarotenu a vitamínu D3, který přispívá ke správné funkci imunitního systému.

649

Cena za 1 kus: 10,82 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Bears With Benefits Hey Sunshine komplex s vitamínem D3 bez cukru 60 ks

50138159

Úvod

Doplňte vitamin D snadno a dokonce chutně! Gumoví medvídci Bears with Benefits Hey Sunshine Komplex nabízí komplex betakarotenu a vitamínu D3, díky kterému podporují správnou funkci imunitního systému. Vitamin D je znám také jako „sluneční vitamín“, protože tělo si jej vytváří ze slunečního záření. Studie ukazují, že jeho nedostatkem trpí až 60 % Středoevropanů. Každý medvídek obsahuje 25 µg (1000 IE) vitamínu D3, což odpovídá 500 % referenční hodnoty příjmu. Betakaroten je přirozeným zdrojem vitamínu A, který přispívá k normální funkci imunitního systému a je potřebný pro udržení normálního stavu pokožky a zraku. Medvídci mají příjemnou ovocnou chuť a jsou vhodné i pro vegany. Jsou bez umělých přísad, konzervačních látek, emulgátorů a stabilizátorů.

Hlavní vlastnosti vitamínu D3:

  • přispívá k udržení normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů
  • příznivě ovlivňuje hladinu vápníku v krvi
  • napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu
  • přispívá ke správné funkci imunitního systému
  • podílí se na procesu dělení buněk

Dávkování

Užívejte 1 medvídka denně.


Složení

1 medvídek obsahuje: vitamin D 25 µg (1000 IE) 500 % RHP. Kompletní složení: malt syrup, sugar, glucose, gelling agent pectins, acidifier (citric acid, sodium citrate), cholecalciferol, natural lemon flavor, coconut oil, carrot concentrate, glazing agent carnauba wax.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.