Doplněk stravy

Pharma Activ Železo Chelát 60 tobolek

Pharma Activ Železo Chelát je doplněk stravy s obsahem železa v chelátové formě bisglycinátu v kombinaci s vitaminy C a B12. Železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a podílí se na přenosu kyslíku.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Pharma Activ v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
165

Cena za 1 kus: 2,75 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Pharma Activ Železo Chelát 60 tobolek

50138739

Úvod

Železo je nepostradatelný stopový prvek, který přispívá k normální tvorbě červených krvinek a podílí se na přenosu kyslíku v našem těle. Doplněk stravy Pharma Activ Železo Chelát obsahuje železo v chelátové formě bisglycinátu. Tato forma má výbornou vstřebatelnost a je pro náš organismus dobře využitelná. Vstřebávání železa také usnadňuje vitamin C, který navíc působí jako antioxidant. Železo je v přípravku obohaceno o vitaminy C a B12.

Jak je železo důležité pro lidský organismus?

  • železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu
  • železo přispívá k normálnímu přenosu kyslíku v těle
  • železo přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím
  • železo podporuje normální energetický metabolismus
  • železo se podílí na procesu dělení buněk
  • železo a vitaminy C a B12 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a napomáhají k normální funkci imunitního systému
  • vitamin C podporuje vstřebávání železa

Dávkování

Užívejte 1 tobolku 1x denně. Zapijte dostatečným množstvím vody.


Složení

Železo 20 mg (142,8 % RHP), vitamin C 150 mg (187,5 % RHP), kyselina listová 0,2 mg (100 % RHP), vitamin B12 0,2 mg (8000 % RHP) v jedné tobolce. RHP ……. referenční hodnota příjmu.

Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), kyselina L-askorbová (vitamin C), bisglycinát železnatý (železo), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), želatinová tobolka, kyselina listová, kyanokobalamin (vitamin B12).


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po konzultaci s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Skladujte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.