Doplněk stravy

Pharma Activ Lipozomal K2 MK7 + D3 Forte 60 tobolek

Pharma Activ Lipozomal K2 MK7 + D3 Forte obsahuje vitamin D v lipozomální formě, která umožňuje dobrou vstřebatelnost. Doplněno vitaminem K2 pro zdravé kosti.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Pharma Activ v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
235

Cena za 1 kus: 3,92 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Pharma Activ Lipozomal K2 MK7 + D3 Forte 60 tobolek

50138741

Úvod

Silné kosti a zdravé svaly. Pharma Activ Lipozomal K2 MK7 + D3 Forte obsahuje vitamin D3 v lipozomální formě, která má vysokou vstřebatelnost a je doplněný vitaminem K2. Vitamin D je pro naše tělo velmi potřebný. Přispívá ke vstřebávání a využití vápníku a fosforu, prvků, které jsou nepostradatelné pro stavbu kostí a je důležitý pro správnou funkci imunitního systému.

Hlavní vlastnosti:

  • vitamin D přispívá k udržení normálního stavu kostí, zubů a činnosti svalů
  • vitamin D napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu
  • vitamin D podporuje funkci imunitního systému
  • vitamin D se podílí na procesu dělení buněk
  • vitamin K přispívá k normální srážlivosti krve a udržení normálního stavu kostí

Co je lipozomální forma?

Lipozomální forma má v porovnání s jinými vyšší vstřebatelnost. Vitamin D je obalený lipozomy (fosfolipidovými bublinkami). Lipozomální obal chrání vitamin D před degradací, umožňuje rychlejší a účinnější vstřebávání, stejně tak lepší přístup do nitra buněk.


Dávkování

Užívejte 1 tobolku 1x denně.


Složení

Menachinon (vitamin K2 MK-7) 0,1 mg (133 % RHP), cholekalciferol (vitamín D3) 0,025mg (1000 I.U.) (500 % RHP) v jedn tobolce. RHP …… referenční hodnota příjmu.

Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), lipozomální Vitamin D3 Liposovit-D3TM (cholekalciferol), Vitamin K2 MK-7 (menachinon), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), tobolka HPMC (hydroxypropylmethyl celuloza).


Upozornění

Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.