Doplněk stravy

Pharma Activ Lipozomal Magnesium + B6 Forte 60 tobolek

Pharma Activ Lipozomal Magnesium + B6 Forte obsahuje hořčík v lipozomální formě, která umožňuje dobrou vstřebatelnost a vitamin B6. Zmírňuje únavu a nervové napětí.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Pharma Activ v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
395

Cena za 1 kus: 6,58 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Pharma Activ Lipozomal Magnesium + B6 Forte 60 tobolek

50138740

Úvod

Únava, vyčerpání a relax. Pharma Activ Lipozomal Magnesium + B6 Forte obsahuje hořčík v lipozomální formě s vysokou vstřebatelností a v chelátové formě bisglycinátu s výbornou biologickou dostupností, doplněný vitaminem B6. Kombinaci hořčíku a vitaminu B6 oceníte zejména při fyzické i psychické únavě, při stresu a také svalovém napětí. 

Účinky hořčíku a vitaminu B6:

  • hořčík s vitaminem B6 pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání, přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, příznivě ovlivňují energetický metabolismus
  • hořčík je navíc důležitý pro normální činnost svalů, pomáhá ke zdravým zubům a kostem a přispívá k elektrolytické rovnováze
  • vitamin B6 příznivě ovlivňuje činnost imunitního systému a pomáhá regulovat hormonální aktivitu

Co je lipozomální forma?

Lipozomální forma má v porovnání s jinými vyšší vstřebatelnost. Hořčík je obalený lipozomy (fosfolipidovými bublinkami). Lipozomální obal chrání hořčík před degradací, umožňuje rychlejší a účinnější vstřebávání, stejně tak lepší přístup do nitra buněk. Hořčík v chelátové formě bisglycinátu má výbornou vstřebatelnost a biologickou dostupnost.


Dávkování

Užívejte 1 tobolku 3x denně.


Složení

Bisglycinát hořečnatý (hořčík) 330 mg (88 % RHP), lipozomální hořčík Liposovit-Mg TM (citrát hořečnatý) 45 mg (12 % RHP), pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6) 1,5 mg (107 % RHP) v denní dávce. RHP ….. referenční hodnota příjmu.

Bisglycinát hořečnatý (hořčík), lipozomální hořčík Liposovit-Mg TM (citrát hořečnatý), plnidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), tobolka HPMC (hydroxypropylmethyl celuloza).


Upozornění

Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.