Kosmetika

Australian Bodycare Peeling Serum 30 ml

Australian Bodycare Peeling Serum s niacinamidem a AHA kyselinami šetrně, ale účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky, vyhlazuje pokožku a podporuje její obnovu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Australian Bodycare Peeling Serum 30 ml

50138505

Úvod

Bojujete s nedokonalostmi pleti a toužíte po pěstěném vzhledu? Osvěžte svou pokožku peelingovým sérem s olejem z Tea Tree! Australian Bodycare Peeling Serum jemně čistí a exfoliuje pleť, díky extraktu z kaviárového citrusu (Lime Pearl). Ten je zdrojem přírodních ovocných kyselin – AHA, které rozpouštějí vnější vrstvu pokožky a stimulují její obnovu. Jsou k pokožce šetrnější než tradiční přípravky na bázi mechanického čištění peelingovými zrnky. Obsažený olej z australského čajovníku – Tea Tree, působí proti bakteriím. Niacinamid má regenerační a zklidňující účinky, pomáhá vyrovnat tón pleti, a stejně jako Tea Tree olej, je vhodný k péči o problematickou pleť se sklony k tvorbě pupínků a černých teček.

Výsledek

  • šetrně, ale účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky
  • vyhlazuje pokožku a podporuje její obnovu
  • pro všechny typy pleti
  • dermatologicky testováno
  • vhodné i pro vegany


Složení

Vitamin B3 – niacin, olej z Tea Tree, alantoin, extrakt z plodů australského (kaviárového) citrusu, extrakt z plodů tasmánského pepře. Neobsahuje parabeny.


Použití

Několik kapek séra vmasírujte do suché vyčištěné pleti. Nechte přibližně 30 minut vstřebávat a poté naneste vrstvu ochranného krému. Používejte 2-3x týdně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.