Kosmetika

Australian Bodycare Pre-aging Serum 30 ml

Australian Bodycare Pre-aging Serum s peptidy, niacinem a bakuchiolem je určené pro ty, kteří chtějí vzniku vrásek předcházet a redukovat je dříve, než se usadí hluboko v pleti.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Australian Bodycare v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Australian Bodycare Pre-aging Serum 30 ml

50138502

Úvod

Buďte o krok napřed a pomozte své pleti udržet mladistvý vzhled co nejdéle! Australian Bodycare Pre-aging Serum s peptidy, niacinem a bakuchiolem je určené pro ty, kteří chtějí vzniku vrásek předcházet a redukovat je dříve, než se usadí hluboko v pleti. Základem séra je komplex hydratačních a regeneračních složek – Aloe vera, glycerin, kyselina hyaluronová a panthenol – které účinně zlepšují vzhled pleti obličeje. Aktivní látka bakuchiol je silným antioxidantem. Podporuje hydratační vlastnosti ostatních ingrediencí, má exfoliační účinek, který iniciuje obnovu pleti a redukuje výskyt jemných linek a vrásek. Obsažený niacinamid má regenerační a zklidňující účinky, pomáhá vyrovnat tón pleti. Kofein působí proti tmavým kruhům pod očima.

Výsledek

  • intenzivně hydratuje pokožku
  • podporuje obnovu pleti a redukuje výskyt jemných linek a vrásek
  • dermatologicky testováno
  • pro všechny typy pleti
  • vhodné i pro vegany


Složení

Aloe vera, glycerin, vitamin B3 – niacin, panthenol, bakuchiol, kofein, olej z Tea Tree, kyselina hyaluronová, extrakt z plodů kakadu. Neobsahuje parabeny.


Použití

Několik kapek séra vmasírujte do suché vyčištěné pleti. Aby sérum dobře proniklo do pokožky a mohlo aktivně působit, je důležité jej nanášet před použitím pleťového krému. Používejte 2x denně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.