Potraviny a nápoje

GO ON! Proteinová tyčinka Crisp arašídy a karamel 50 g

Značka: GO ON!

GO ON! Proteinová tyčinka Crisp arašídy a karamel je určená zvláště pro fyzicky aktivní osoby a sportovce. Jedna porce obsahuje 10 g bílkovin ze syrovátkového izolátu.

45

Cena za 100 g: 90,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GO ON! Proteinová tyčinka Crisp arašídy a karamel 50 g

50138823

Úvod

GO ON! Proteinová tyčinka Crisp arašídy a karamel je určená zvláště pro fyzicky aktivní osoby a sportovce. Je charakteristická vysokou kvalitou použitých surovin a má vynikající chuť s křupavými kousky v čokoládové polevě. V jedné porci poskytuje 10 g bílkovin, jejichž zdrojem je syrovátka, proto jsou výborně stravitelné.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje 20 % bílkovin – 10 g v jedné porci
  • s křupavými kousky v čokoládové polevě
  • vhodná pro sportovce a fyzicky aktivní osoby

Složení

Arašídy 24 %, mléčná čokoláda 23 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), glukózový sirup, sójový izolát, sladidla: maltitoly, zvlhčovadla: glycerol; maltodextrin, slunečnicový olej, syrovátkový proteinový izolát (mléko), karamel 2,3 % (karamelizovaný cukr), třtinový cukr, tapiokový škrob, aromata, mořská sůl, sůl, emulgátor: sójový lecitin. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy lepku a ostatních ořechů.


Upozornění

Obsahuje sladidla. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.