Kosmetika

Revolution Skincare Mushroom Serum 30 ml

Revolution Skincare Mushroom Serum s hydratačními a obnovujícími složkami vitalizuje, vypíná a rozjasňuje pleť. Vhodné pro každodenní použití.

*Sleva 20% při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu označených produktů značky REVOLUTION SKINRCARE v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 28. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
229
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Revolution Skincare Mushroom Serum 30 ml

50139133

Úvod

Blahodárný pleťový koktejl v podobě séra Revolution Skincare Multi Mushroom Complex Serum, které využívá sílu hub shiitake a housenice čínské (Cordyceps). Tyto složky uzamykají vlhkost pleti, která je po použití hladší, plnější a zářivější. Mezi další obsažené ingredience přípravku patří retinol, vitamín C a niacinamid zajišťující obnovu a hydrataci pokožky. Sérum je vhodné pro všechny typy pleti, a tak jej můžete zařadit do své každodenní rutiny.

Výsledek:

  • vyživená a hydratovaná pleť
  • vhodné pro každodenní použití
  • pro všechny typy pleti

Složení

Shiitake, housenice čínská, retinol, vitamín C a niacinamid.


Použití

Jemně vmasírujte do vyčištěné a tonikem ošetřené pleti ráno a večer jako součást své každodenní péče o pleť. Používejte ideálně společně s tonikem Revolution Skincare Multi Mushroom Jelly Toner pro dokonale vyživenou a rozzářenou pleť.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.