Doplněk stravy

KEREES Pastilky s kořenem pampelišky 8 pastilek

Značka: KEREES
5.0

KEREES Pastilky s kořenem pampelišky je doplněk stravy s bylinnými extrakty a peppermintovým olejem, který pomáhá neutralizovat dech. Pampeliška napomáhá dobrému trávení.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Kerees v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31.7.2024, nebo do vyprodání zásob.
75

Cena za 1 kus: 9,38 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: KEREES Pastilky s kořenem pampelišky 8 pastilek

50138731

Úvod

Doplněk stravy s bylinnými extrakty a svěží chutí máty. KEREES Pastilky s kořenem pampelišky obsahují výtažky ze smetánky lékařské (pampelišky), šalvěje a esenciální oleje z pomeranče a máty peprné, které jim dávají nasládlou svěžest. Smetánka i šalvěj jsou odolné bylinky, které jen tak něco neskolí, a z jejich síly dokáže čerpat i lidský organizmus. Mají antioxidační účinky, podporují dobré trávení, kořen pampelišky působí jako prebiotikum. Pastilky jsou chutné, nebarví zuby a neobsahují téměř žádné kalorie. Díky obsahu peppermintového oleje pomáhají neutralizovat dech například po kouření nebo aromatickém jídle.

Hlavní vlastnosti

  • obsahují bylinný extrakt z pampelišky a šalvěje
  • svěží chuť máty neutralizuje dech
  • neobsahují cukr, bez lepku
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Dospělí: 4x denně 1 pastilku. Děti od 3 let: 2x denně 1 pastilku. Pastilku nechte rozpustit v ústech.


Složení

Isomalt, maltitol, extrakt kořene pampelišky lékařské, extrakt šalvěje lékařské, vitamín C, kyselina vinná, esenciální olej pomerančové kůry, esenciální olej máty peprné.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.