Drogerie

Baylis & Harding Sprej na polštář levandule a bergamot 100 ml

Uvolněte své tělo a mysl a připravte se na cestu do říše spánku. Relaxační sprej na polštář od Baylis & Harding s vůní levandule a bergamotu vám zpříjemní usínání.

339
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Baylis & Harding Sprej na polštář levandule a bergamot 100 ml

50138987

Úvod

Uvolněte své tělo a mysl a připravte se na cestu do říše spánku. Relaxační sprej na polštář od Baylis & Harding s vůní levandule a bergamotu vám zpříjemní usínání. Tóny levandule, v kombinaci s bergamotem pomáhají se zklidněním a navozují příjemnou atmosféru. Pomocí praktického rozprašovače aplikujte na ložní prádlo a zachumlejte se do smyslné vůně. Sprej na rostlinné bázi vám zlepší večer. Vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • uklidňuje před spánkem
  • voní po levanduli a bergamotu
  • přírodní složení

Použití

Aplikujte na polštář pomocí rozprašovače.


O značce

Baylis & Harding je britská rodinná značka luxusní kosmetiky a líbivých vůní. Všechny přípravky jsou hypoalergenní a ukrývají se v elegantních obalech. Díky použití prvotřídních ingrediencí se můžete těšit na příjemné čichové zážitky i hebkou a vyživenou pokožku. Díky stylovému designu produkty vdechnou vaší koupelně nový život a fungují jako nezapomenutelný dárek, který je krásný jak navenek, tak uvnitř. Firma podporuje organizaci PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.