Kosmetika

Baylis & Harding Manikúrní sada mandarinka & grep 3 ks

Díky voňavé minisadě Baylis & Harding mandarinka a grep budou vaše ruce vypadat upraveně a reprezentativně. Set obsahuje sůl na ruce, krém na ruce a pilník ve zlatém designu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Baylis & Harding Manikúrní sada mandarinka & grep 3 ks

50138830

Úvod

Díky praktické minisadě Baylis & Harding mandarinka a grep budou vaše ruce vypadat upraveně a reprezentativně. Balení obsahuje sůl do lázně na ruce, krém a pilník, pomocí kterého si perfektně vytvarujete nehty. Krém i sůl do lázně nádherně voní po šťavnaté mandarince a grepu. Dále se v ovocném aroma prolínají tóny jasmínu, pomeranče, grepu a citronu. Tato smyslná kombinace nádherně provoní vaše ruce a dodá jim jemnost a hydrataci. Elegantní manikúrní sada zanechá vaše ruce krásné a hebké. Dopřejte sobě nebo svým nejbližším luxusní dárkový set ve zlatém designu, který zaručeně potěší každého z nás.

Sada obsahuje:

  • sůl do lázně pro ruce 70 g
  • krém na ruce a nehty 50 ml
  • zlatě třpytivý pilník na nehty

O značce

Baylis & Harding je britská rodinná značka luxusní kosmetiky a líbivých vůní. Všechny přípravky jsou hypoalergenní a ukrývají se v elegantních obalech. Díky použití prvotřídních ingrediencí se můžete těšit na příjemné čichové zážitky i hebkou a vyživenou pokožku. Díky stylovému designu produkty vdechnou vaší koupelně nový život a fungují jako nezapomenutelný dárek, který je krásný jak navenek, tak uvnitř. Firma podporuje organizaci PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.