Kosmetika

Baylis & Harding Sada péče o ruce jojoba, vanilka & mandlový olej 2 ks

Sada pro péči o ruce Baylis & Harding obsahuje tekuté mýdlo a hydratační mléko. Oba produkty nádherně voní po vanilce, jojobě a mandlovém oleji. Vaše ruce budou provoněné a dokonale vyživené.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Baylis & Harding Sada péče o ruce jojoba, vanilka & mandlový olej 2 ks

50138843

Úvod

Sada pro péči o ruce Baylis & Harding obsahuje tekuté mýdlo 300 ml a hydratační mléko 300 ml. Tyto dva produkty se postarají o to, aby byly vaše ruce dokonale voňavé a hydratované. Obsahují smyslné aroma vanilky, jojoby a mandlového oleje. Mléko nezanechává na dlaních nepříjemný pocit mastnoty, snadno a rychle se vstřebává a příjemně je provoní. Luxusní tekuté mýdlo v designové lahvičce se bude skvěle vyjímat na vašem umyvadle. Ideální dárek pro vás i vaše blízké.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a vyživuje namáhané ruce
  • příjemně voní po vanilce, jojobě a mandlovém oleji
  • designové balení

O značce

Baylis & Harding je britská rodinná značka luxusní kosmetiky a líbivých vůní. Všechny přípravky jsou hypoalergenní a ukrývají se v elegantních obalech. Díky použití prvotřídních ingrediencí se můžete těšit na příjemné čichové zážitky i hebkou a vyživenou pokožku. Díky stylovému designu produkty vdechnou vaší koupelně nový život a fungují jako nezapomenutelný dárek, který je krásný jak navenek, tak uvnitř. Firma podporuje organizaci PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.