Kosmetika

Baylis & Harding Pánská sada péče o tělo černý pepř & ženšen 2 ks

Luxusní pánská sada péče o tělo Baylis & Harding obsahuje mycí gel a šampon a sprchový gel. Zahalte své tělo do pikantně kořeněného aroma černého pepře a ženšenu.

NAVÍC Baylis & Harding Tekuté mýdlo na ruce Rose, Poppy & Vanilla 500 ml Při nákupu produktů značky Baylis & Harding v minimální hodnotě 199 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Baylis & Harding Tekuté mýdlo na ruce Rose, Poppy & Vanilla 500 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 15. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Baylis & Harding Pánská sada péče o tělo černý pepř & ženšen 2 ks

50138863

Úvod

Luxusní pánská sada péče o tělo Baylis & Harding obsahuje mycí gel a šampon 300 ml a sprchový gel 200 ml. Představuje naprosto ideální kombinaci pro jemnou a osvěžující očistu pokožky. Dopřejte si večerní relax a zahalte své tělo do pikantně kořeněného aroma černého pepře a ženšenu, které okouzlí vaše čichové buňky. Obdarujte sami sebe nebo své blízké tímto praktickým setem v designovém balení.

Hlavní vlastnosti:

  • jemně čistí a osvěžuje pokožku i vlasy
  • s pikantně kořeněným aroma
  • ideální jako dárek

O značce

Baylis & Harding je britská rodinná značka luxusní kosmetiky a líbivých vůní. Všechny přípravky jsou hypoalergenní a ukrývají se v elegantních obalech. Díky použití prvotřídních ingrediencí se můžete těšit na příjemné čichové zážitky i hebkou a vyživenou pokožku. Díky stylovému designu produkty vdechnou vaší koupelně nový život a fungují jako nezapomenutelný dárek, který je krásný jak navenek, tak uvnitř. Firma podporuje organizaci PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.