Kosmetika

Baylis & Harding Pánská sada péče o tělo limetka & máta 2 ks

Sada péče o tělo Baylis & Harding obsahuje mycí gel a šampon a sprchový gel. Zahalte se do osvěžujícího aroma limetky a máty, které probudí vaše smysly.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Baylis & Harding Pánská sada péče o tělo limetka & máta 2 ks

50138867

Úvod

Luxusní dárková sada péče o tělo Baylis & Harding obsahuje mycí gel a šampon 300 ml a sprchový gel 200 ml. Dodejte svému tělu energii a svěžest! Začněte svůj den rychlou sprchou s tímto osvěžujícím duem přípravků na tělo i vlasy. Dopřejte si zasloužený relax a zahalte své tělo do osvěžujícího aroma limetky a máty, které podtrhne vaši mužnost. Obdarujte sami sebe nebo své blízké tímto praktickým setem v designovém balení.

Hlavní vlastnosti:

  • jemně čistí, zvláčňuje a osvěžuje pokožku i vlasy
  • s osvěžujícím aroma limetky a máty
  • ideální jako dárek

O značce

Baylis & Harding je britská rodinná značka luxusní kosmetiky a líbivých vůní. Všechny přípravky jsou velmi šetrné i k citlivé pleti a ukrývají se v elegantních obalech. Díky použití prvotřídních ingrediencí se můžete těšit na příjemné čichové zážitky i hebkou a vyživenou pokožku. Díky stylovému designu produkty vdechnou vaší koupelně nový život a fungují jako nezapomenutelný dárek, který je krásný jak navenek, tak uvnitř. Firma podporuje organizaci PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.