Doplněk stravy

Cemio Kamzík 120 kapslí dárkové balení 2022

Značka: CEMIO

Cemio Kamzík obsahuje kolageny s ochrannou známkou NC a je určen všem, kteří chtějí pečovat o svůj pohybový aparát. Malé, měkké želatinové kapsle poskytují nejvyšší komfort při polykání.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značek GS a Cemio v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 14. 4. 2024, nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Cemio Kamzík 120 kapslí dárkové balení 2022

50139445

Úvod

Cemio Kamzík je určen všem, kteří chtějí pečovat o svůj pohybový aparát. Obsahuje kolageny s ochrannou známkou NC, která označuje špičkový, takzvaně nedenaturovaný kolagen v jeho přirozené podobě trojité trojšroubovice. Tím se odlišuje od všech ostatních kolagenových přípravků na trhu. Doporučujeme jej osobám nadměrně zatěžujícím klouby (těžce pracující, aktivní i rekreační sportovci, lidé s nadváhou), seniorům i starším dětem a dospívající mládeži v období růstu. Malé, měkké želatinové kapsle poskytují nejvyšší komfort při polykání. Vánoční balení se soutěží o zlatý poklad uvnitř.

Aktivní látky v přípravku Cemio Kamzík

  • kolagen typu I je přítomný ve šlachách, vazech a kostech, kde vytváří poměrně silná vlákna, je nejrozšířenějším typem kolagenu a vyskytuje se také v pokožce
  • kolagen typu II se nejvíce vyskytuje v chrupavce, drží chrupavku pohromadě a zajišťuje její pevnost a odolnost
  • vitamin C je nepostradatelný pro správnou tvorbu kolagenu, který podporuje dobrý stav našich kostí, kůže, chrupavek, krevních cév, zubů a dásní

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Přípravek užívejte minimálně 2 měsíce (kompletní kúra). Kúru několikrát do roka opakujte. Pro dosažení optimálního efektu je vhodné přípravek užívat trvale.


Složení

Nosič (sójový olej, včelí vosk), obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), kyselina askorbová, emulgátor (sójový lecitin), hovězí kolagen, barvivo (oxid titaničitý, oxid železitý, karamel, hlinitokřemičitan draselný). Země původu primárních složek se liší od země původu přípravku. Alergeny: sója. Výrobek je bez cukru, bez laktózy a bez lepku.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.