Doplněk stravy

Dr. Natural Mořský Kolagen Excelent 100% 200 g

Dr. Natural Mořský kolagen Excelent je skvěle vstřebatelná forma čistě přírodního kolagenu ve formě chuťově neutrálního prášku.

445

Cena za 100 g: 222,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr. Natural Mořský Kolagen Excelent 100% 200 g

50139340

Úvod

Kolagen tvoří velkou část proteinů v našem těle, je základní stavební hmotou vazivové tkáně kloubů, svalů, šlach a kůže. Zajišťuje elasticitu a vitalitu pokožky, napomáhá ji udržovat hebkou, pružnou a dlouhodobě hydratovanou. Se vzrůstajícím věkem dochází ke zpomalení přirozené tvorby kolagenu, a proto je vhodné jej organismu dodávat například ve formě doplňků stravy. Dr. Natural obsahuje lehce vstřebatelnou formu čistě přírodního kolagenu získávaného ze studenovodních ryb. Prášek je chuťově neutrální, velmi dobře se rozpouští, a můžete si jej tak přidat do nápojů nebo pokrmů kdykoli během dne.

Hlavní vlastnosti:

  • dobře vstřebatelná forma kolagenu I typu
  • snadno se rozpouští
  • chuťově neutrální

Dávkování

10–20 g denně (2–4 lžíce). 2 lžíce kolagenu vmíchejte do 200–300 ml vody nebo jiného nápoje (teplého nebo studeného) a vypijte. Prášek lze rovněž přisypat do jogurtu, smoothie, kaše, polévky nebo omáčky.


Složení

100% hydrolyzovaný rybí kolagen prášek.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy musí použití přípravku konzultovat se svým lékařem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.